Poyrazegee korkmanız sadece streslenmenize neden olur. Korkacak bir şey yok ki, sakin olun biraz. Sakin olursanız ne yapacağınızı da aklı selim düşünürsünüz. Burada postlarda görüyorum ağlıyorum, kahroluyorum, korkuyorum, mahvoldum falan filan yazan o kadar çok anne var ki. Ve o kadar bencil bir durum ki bu hislere kendini kaptırmak, üzgünüm eğer söylediğim şey size sert gelirse, ama çocuğunuzun sizin korkunuza ihtiyacı yok. Sizin cesaretinize ve aklı selim davranışlarınıza ihtiyacı var. Sizin özellikle en çok sabrınıza ihtiyacı var. Çünkü bu özel eğitim uzun bir süreç, kolay bir süreç de sayılmaz. Bilinçli olmanız şart.
Çocuk gelişimciye götürdüm demişsiniz, evet eğitimi onlar verir ama tanıyı da çocuk psikiyatristi koyar. Doktorun kendisi bu çocukta otizm yoktur demediği sürece başka uzmanların hiçbirinin görüşünün bir önemi yok canım. Sen ilk olarak çocuk doktoruna git hemen, çocuğundaki bu dikkatini çeken şeylerden bahset. Gelişim testi yapılmasını iste. Sonra da çocuk psikiyatristine git