Poyraz19 Karadolap valla al bendende o kadar akşam 8de uyandı hala ayakta şuan ayağımda sallıyorum uyudu sanırım yerine koyucam ama korkuyorum uyanmasından 😢 uyumak istiyorum😢😢😢
Poyraz19 Karadolap Karadolap he birde benim bebeğimde ilk zamanlarda öyleydi temas kurmak istiyodu göğsüme yatırıp yastıkları yanıma bariyer yapıp öyle uyudum bir ay boyunca şuandada yatarak emzirirken uyutuyorum
PonciKom Karadolap bnmkı hergun 3 e kdr uyumuyor :) 9 aylk değişti 1 aydır her hastalıkta huy değiştirıo gece hıc kalkmayan bebegmdi 11 gibi yatardı sabah kdr smdı 11 de yatsada klkıo gunfuz bıkere uyutmayı denedm yinede uyumuyor malsg
Didemxy Karadolap akşam 10 dan beri ayağımda hala uyumadı uyuyup uyanıyor emziğini düşürüyor ağzından ağlıyor yerine atıyorum çığlık kopuyor resmen tekrar sil baştan ayağıma alıyorum ayakları sürekli kımıl kımıl bitmicek bu çile valla dağ 2,5 aylığız 😬🤔
Karadolap Bereninannesi_ işte aynı benimki resmen. Napsam erken yatıramıyorum bu çocuğu ya. Millet 8 9 da yatıyor diyor ben 12 ye razıyım sürekli daha geç daha geç yatar hale geldi. Ve dediğim gibi en en az 2 3 saat uğraştıracak da
Karadolap Burhanaltintop mamalık bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Yani neredeyse doğduğundan beri böyle. Kilo alımı bezleri vs gayet iyi. Mama niye vereyim ki durduk yere
Burhanaltintop Karadolap benim de uyumuyodu kilo alımı bezleri iyiyydi mama denemek için verdim rahat rahat uyudu denerseniz diye soyledim
Dilara40 Bensukus benim ki gündüz de çıldırıyorr bazen hiç uyku yok gündüz 😭 gece 4 de uyudu artık dayanamadı saç kurutma sesini açtım uyudu 8 de kalktı emdi yine uyudu 11 de kalktı sanırım daha uyumaz ☺️
Bensukus Dilara40 benimki ne hiç bir ses fayda etmiyor benimki kensini aştı sabah onda uyudu cıldırdım resmen😣