aven Arkadaşlar doktor aşıdan dolayı ateşimiz oldugu icin fitil verdi ilk defa kullanacagim ve ilk bebeğim uykudayken fitili verebilir miyim
Pamukbaby aven o fitiller genelde çok kalın oluyor inceltmen gerekiyor ama yerinde olsam fitil yerine calpol veririm fitil pek tavsiye edilmiyor
Mevayla aven fitili son çare kullanın demişti doktorum ben 39 u görünce fln verdim iki defa bence calpol verin geçmiş olsun
KaynanaYiyen aven ateşi yoksa verme canım. Calpol ver uyusun. Çok mızmız değilse calpol de verme hatta 😂
Pastaneusuluislakkek aven ateşi var mı yok mu? Yoksa fitil vermeyin gereksiz yere, ateşte bile şurupla düşmediğinde verilir fitil. İlla ki verecekseniz Instagram droge nin videosu var, izleyebilirsiniz
aven Kk41 atesi yok canım acile gittik bexero 2.doz yaptrmistim bugun agriyla bacakta sislik kizariklik bacaktaki atesle acile gittik fitil verdi saati geldi ama kullanmayayim bari
Kk41 aven çok normal oğlumda da olmuştu. Boşuna ilaç yüklemeyin cocugunuza. Çok ağrısı olursa calpol verebilirsiniz
dayes aven kızımda asla düşmeyen ateş ve yüksek enfeksiyon vardı biz fitili o zaman kullandık hatta doktor da yazarken artık son çare yazıyorum dedi aşıdan kaynaklı ağrı ya da ateş içinse zorlanıyorsa şurup verebilirsiniz bence
aven dayes aynen aşıdan kaynaklı calpol hazir elimin altinda calpol vermistim doktordan once fitil verdi doktor kullan dedi 1 tane ama kullanmayacagim cunku ates yok huzursuzlukta azaldi
Emiraras-smom aven sadece calpol ver fitile gerek yok canım inatçı ateşte fitil öneriyor dr fitili de yarıdan böl ok yönü kısmını salla gitsin ıslatıp
aven KaynanaYiyen vermedim yaa calpol de vermiyorum ilaca karsiyim zaten ama cok korktum o bacagi gorunce insallah cabucak toparlar tesekkurler🩷
Pamukbaby Storymoon çocuk doktorumuzun bize verdiği bildiğin benim serçe parmağımın yarısı kadardı demekki çeşitleri var yinede son çare olarak bakılmalı 😄