ElifAyla Bebeğim 2 ay 25 günlük 6-7 saat uyuduğu oluyor sonra uyanıyor haliylen acıkmış oluyor 2 saat uyanık kalıyor sonra yine uzuncana uyuyor normal mi bu ?
Buketcbn ElifAyla normal canım uyuyacak ki büyücek ne güzel maşallah 🧿 bizimki gazından doğru düzgün uyuyamıyorum 4 gün sonra 3 aylık olacak benim kızım da 😊
Mrsssblt ElifAyla Merhaba, bebekler ilk üç ay ortalama 17-18 saat uyur zaten bu uyuması normal,büyüdükçe uyku saatleri azalıcak uyanık kaldığı saatler artacak.
Dilbur Normal canım benim kızım geceleri dört beş saat uyuyor gündüzleri Bi saat uyuyor 15 20 dk uyanık kalıp sonra yine uykusu geliyor ama biz mama kullanıyoruz
ElifAyla Cinarinmelek_annesi07 öyle yapıcam artık çünkü bezini bile en fazla 4 kere değiştirdiğim oluyor üzülüyordum
mutlular canım bezini takip edebilirsin sabahları kuru bez alırsan,uyandırabilirsin.doyduğunu 24 saat içindede dolu dolu en az 5 çişli bez alıuorsan anlayabilirsin
Mrsssblt ElifAyla Endişelenme annesi, sakin ol. Büyüyor 🧿🙏 Sonra çoook oyunlar oynayacağınız, parklara gideceğiniz zamanlarınız olacak hayırlısıyla 🙏
Dilbur İkinci ayın başlarında bizde de Bi anda değişti hasta filan sandım iştahsızlık var sandım ama büyüdüğü için öyle olurmuş iyi bişeymiş hatta nazar değer söyleme diyenler bile oldu 😂
ElifAyla Dilbur çok uyuyunca uyansın istiyorum sonra uyanık oluncada ne zaman uyuyacak diye gözünün içine bakıyorum:)))