emotion1234 Kızlar 46 günlük bebeğim var 2 gündür akşamları göğüslerimden bi süre bi damla bile süt gelmiyor memeyi sıkıyorum bi damla bile yok o ara bebeğimin ağlamaktan sesi kısıtlıyor emmek istiyor sonra az da olsa geliyor süt böyle bir şey yaşayan var mı sütüm mi bitiyor bebeğim çok küçük daha yardımcı olun nolur😔😔😔
handesim53 emotion1234 akşamları sut azalır memelerde bu normal bisey günün yorgunluğundan dolayı siz bol su içmeye ve gündüz daha çok dinlenip uyumaya çalışın
Kuzeynepp emotion1234 sütünüz az geliyorsa doymuyordur kan şekerinin düşmemesi için iki saatte bir emmesi gerekiyor cok küçük daha çnkü mama vermediniz mi bu süreçte?
handesim53 emotion1234 yani hiç gelmiyorsa bi sure emzirin doymadigini düşünüyorsanız mama takviyesi yapın ama bu esnada da sürekli sağım yapın 3 saatte bir sütü artırmanın tek yolu memeye uyarı vermek yoksa vücut süt yeterli diye düşünüp fazlasını üretmiyor
Tgccccmt Sağmayı deneyebılırsınız , regli zamanınız gelıyor olabılır, gogusler bosalmadıgında tıkanmış olabılır agrı sızı kızarıklık varsa sımdıden masaj yapın.. Sık sık emzirin artacaktır en onemlısı temas
Kuzeynepp emotion1234 tabiki annesiniz en iyisini siz düşünürsünüz ama ac kalıyor o zman neden mama vermediniz mama vermek kötü bişey değil yine emzirin ama mamadanda destek alın. Benmde sütüm azdı meme ve mama olarak ilerledim.
Kuzeynepp emotion1234 o dönemde zaten hep uyuyorlar 😁 o yüzden ona aldanmayın çnkü sıkmışsınız süt gelmemiş nasıl ac olmasn ki bence mamada verin.