aylizinannesiiii Kizlar bizim ev gündüz 29 gece 27 olmaya başladı kızım ateşlendi ishal kusma derken evde sıcak fenalık basıyor iyice sizde durumlar nasıl bu arada ciddi salgın başladı iki gün yüksek ateş sonrası ishal dikkat edin sizlerde
AseLBebek26 aylizinannesiiii ev dereceniz çok yüksek heleki ateşi varsa3 birde sıcak iyi gelmez İdeal sıcaklık 22 derece olmalı ortalama
ikizannesi278 aylizinannesiiii Ateş olunca sıcak zaten istenmez kombi hala yakıyor musunuz artık sıcaklar geldi açıksa kapatın rahat eder
Kuzeynepp aylizinannesiiii ay ev cok sıcak sürekli havalandrın 23 öneriyorlar ama bizimde 24 25 arası
aass2024 Oyy cok sıcakmış yahu nerede yaşıyordunuz? Şehrin genel sıcaklığı mı siz mi kombi yakıyorsunuz acaba?
meltew aylizinannesiiii odanın ısısı 22-23 derece olmalı çok yüksek sizde üstünü olabildiğince ince ve tek kat giydirin ateşi çok ise eğer başına su devdirmeden bedenini yıkayın sadece kontrol edin düşmez ise ateş düşürücü verin
oglumubeklerken aylizinannesiiii bizim ev gece gündüz 25lerde bu aralar. Gündüz 25.5 25.7 falan oluyor, geceleri özellikle sabaha karşı 25.1 falan oluyor. Geçmiş olsun çok.
KuzeyinAnnesi03 aylizinannesiiii eviniz çok sıcak ben 24 üstüne çıktığı an gece de olsa yaptığımız odanın camını üstten açıyorum havalandırma yapıyorum odayı oğlumun hep üstü ince ve çorapsız uyur çok şükür 4 aylık olcaz hasta olmadık inşallah olmayız
aylizinannesiiii KuzeyinAnnesi03 üstten açılmıyor sürgülü büyük cam evdekiler o yüzden gerçi cam açık oluncada 26 derece oluyor