Esmaarkk 1 yaş 10 günlük oğlum sadece anne sütü istiyor diş çıkarmadan önce harikaydı kahvaltı ara öğün herşey yiyordu taa ki 8 ayda diş çıkınca tamamen bıraktı önüne koyup deniyorum ufalayıp atıyor ve hiç birşey yemiyor ne yapmalıyım tecrübeli anneler
Madamehappyyyyy Esmaarkk Beraber yemiyor musunuz? Özellikle akşam yediriyorum ben beraber yenildiğin de güzel yiyor ama özel ona yaptığım meyve pürelerini falan yemedi.
dertanasiyimyaben Bizde 10. Aydan 12. Aya kadar öyleydik taaki diyetisyen desteği almaya başlayana kadar Allah’a şükür şimdi düzene girdi.
Esmaarkk dertanasiyimyaben kesin sonuç aldıysanız gerçekten bende deneyeceğim çünkü bitmiş durumdayım sürekli meme ve gece uykusu asla olmuyor acıktığı için sürekli uyanıyor
dertanasiyimyaben Esmaarkk Biz şuan mutluyuz diyetisyenimiz “önceçektimsonrayedim” Begüm Şafak çok memnunuz 15 aylık bebeğim verdiğim en iyi karar.
Esmaarkk Madamehappyyyyy eşim gelir yemeğe otururuz çocuğa da tabi aynı şeylerden koyuyorum seçmiyorum ne çorba ne ana yemek ne başka birşey yemiyor
Madamehappyyyyy Esmaarkk Babası yedirmeyi denese? Tükürür atar döker çok az yer ama en azından yiyor diye teselli ediyorum kendimi. Umarım en kısa zamanda düzelir.