En baştan anlatıyorum lütfen sabırla okuyun. Bebeğim çok gazlı bir bebekti onun için çok ağlıyordu annem kaynanam ve görümcem hep aç olduğunu idda edip beni mamaya yönlendirdiler. Ama gerçekten sabah akşam ağlıyordu ve mama verince de susuyordu garip bir şekilde. Doktora da gittim tabi doktor memeyi sıkıp sütüme baktı sütün gayet yeterli bebeğin gazı var sık sık emzirmeye çalış demesine rağmen sürekli bebeğin aç bıraktığımı söylediler beyse mamaya başladık( şimdi ki aklım olsaydı asla mama vermezdim sütüm azladı git gide siz siz olum doktorunuzun dediğini yapın) sonra tabi memeyi bıraktı 3 aydan sonra tamamen mama verdim be süt sağarak verdim. 7 aya kadar günde 3 kez 100ml süt sağıp veridim birda. Ramazanda sütüm kesildi sütüm gelemdi artık. Bebeğim şuan 7,5 aylık ve 8 kilo beneğim hala çok zayıf doktor sağlıklı olduğunu söylüyor ama zayıf oldupu için hala aç olduğunu söylüyorlar. Bebeğim 3 saatte bir 120ml mama içiyor bazen 4 saat e olıyuo sık sık verince içemiyor mamayı fazla verince de içmiyor ek goda alıyor ama çok kabız oluyor yani bir kase çorba yoğurt versem yer bu sefer fazla verince de çok kabız oluyor ne yapacağımı bilmiyorum beneğinize kaç öğün mama kaç öğün ek gıda veriyorsunuz ???? Gece ek gıda veriyor msusunız?
Ben ailemden yıldım yani en son siktirin gidin dicem o olucak sanki ben beneği aç bırakıyorum gibi muamele yapıyorlar ne yapayım ya tutumuşlar sürekli mama ekmek dilimleyip ver diyip duruyorlar kilo alsın diye veriyon yani ne yapacağımı şaşaırdım.