ozgekerem1 Bebeğim işitme testini geçemedi 2 kez sol kulaktan. 3. kez yapılacak böyle birşey yaşayan var mı bebeğim duymuyo diye çok üzülüyorum
Mutluumom ozgekerem1 banyo falan yaptırdınız mi bol bol yıkayın. Bizde hastanede geçemedik 10-15 gün sonra gelin göbeği düşsün en az 3-4 sefer yıkanmış olsun dediler. Gittik kızım huysuzlandi yine geçemedi bu sefer farklı bir aletle ölçtüler sağolsunlar sonuncu da geçti
Deletedmom_117 ozgekerem1 İlk günler Tıkanıklık olsbiliyor Yada testi yaparken bebek durmuyorsa yanlış sonuç cikiyordue
ayrilbacim ozgekerem1 korkmayın kızım da gecememişti geçti.. yeni dogan bebeklerin kulaklarında bazen oluyormuş bu durum
Ecemnurmom ozgekerem1 dert etmeyin geçer bizimkide gecememisti sonraki kontrolde geçti ama 3 aylık olunca ne olur olmaz tekrar getirin dediler
Sarikuzumalp ozgekerem1 Benimde oğlum geçememişti. Banyo yaptırdınız mı? Banyo yaptırıp tekrar getirin demişti doktor bize. Bir de derin uykuda olsun demişti. Uyku saatine denk getirmiştik sonra geçti.
misskokulummm ozgekerem1 ıslak olmaması lazım diye biliyorum ben içinizi rahat tutun ben bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum