hepoyleolurzaten___ Kızlar bebeğinizin gaz problemi kaçıncı ayda bitti neler yaptınız? bebeğimin gaz problemi var ve kakasını 3 günde 1 yapmaya başladı ağlıyor ıkınıyor ama çıkmıyor
mihrasahin hepoyleolurzaten___ bizim 5. Ayda geçmişti gaz sıkıntımız sürekli gaz damlası ve probiyotik kullandık ve ben rahat kakasını yapması için mamalarının içine günde bi kaç defa 4 5 damla zeytinyağı damlatıyordum
hepoyleolurzaten___ mihrasahin ben mama vermiyorum gaz damlaları bitki çayları fayda etmiyor masaj falan yapıyorum çok zor çıkıyor sabrım tükendi bu gaz ve kaka yapma sorununda
mihrasahin hepoyleolurzaten___ zeytinyağını bi kaç damla şeklinde direk ağzına da verebilirsiniz emzirme sonrasında kaka yapacağı zaman ıkınmaya başladığında da ayaklarında karnına doğru hafif bastırarak bebeğinize yardımcı olursunuz
Efecim hepoyleolurzaten___ az önce ben de gazla ilgili post açtım. Benim bebeğim 6 ay 8 günlük hâlâ da çok yoğun gaz sancısı var. Süreç çok zor ve yıpratıcı. Fazlasıyla yorucu oluyor tükenmiş hissediyorum artık
hepoyleolurzaten___ doktor bana 3.ayda geçer dedi gerçekten çok yıpratıcı bir süreç inşallah bir an önce kurtuluruz
mihrasahin hepoyleolurzaten___ Allah yardımcınız olsun işte bu süreçte farklı farklı yöntemler deneniyor birde elmayağı bademyağı soğan suyu ve zeytinyağını karıştırıp karnına ve ayak altlarını masaj yapabilirsiniz benim bebeğim kolik bi bebekti denemediğimiz yöntem kalmadı