zeynepays 6 ay 20 günlük oğlum bugün sünnet oldu, bu ay civarında sünnet yaptıran annelerim süreci nasıl atlattı ilk gün nasıldı kaç gine ağrıları azaldı toparladı
ilaydakosar zeynepays aç bıraktınız mı bebeğinizi aynı aydalar bizde cuma günü sünnet olacağız doktorumuz gece 12den sonra aç kalacak dedi çok tedirginim
zeynepays Öğlen 1 gibi oldu durup durup ağlıyor sanırım çiş yaptıkça ağlıyor CAlpol verdim 1 kere birde gece vericem bugün hep böyle mi geçecek 2. Gğn azalıyor mu
tugbasari248 zeynepays benim oğlum şuan 8 aylık 6 aylıkken oldu ilk gün çok ağrı sızı oldu ertesi gün hiç sünnet olmamış gibi oyun oynuyordu
tugbasari248 zeynepays oğlumda aynı çiş yapınca çok ağlıyordu düzenli calpol verdim kremlerini sürdüm birde kantaron yağı sürdüm çok çabuk toparladı sizde dert etmeyin inşallah yarına daha da toparlamış olacaktır
zeynepays Ever sabahtan beri çok ağlıyor çok üzülüyorum inşallah yarına geçer, CAlpol ne sıklıkla verdiniz ? Fitil de verdiniz mi
tugbasari248 zeynepays 3 saatte bir verdim minamol diye bir şurup daha verdi doktorumuz 3 saat arayla bir calpol bir diğer şurup şeklinde verdim sabaha kadar ama bize calpol daha çok fayda sağladı
tugbasari248 ilaydakosar ayy nasıl dayanacak bebeğiniz açlığa doktordan doktora değişiyor olsa gerek bizede tok olsun keyifli olsun demişti doktor
zeynepays ilaydakosar yoo tam tersi tok olsun dedi huysuzlanmasın diye emzirip girdi gece 12 den sabaha çocuk beslenmeden nasıl dursun? Lokal anestezi mi olacak genel mi ? Bizim lokal di
tugbasari248 ilaydakosar anladım biz lokal anestezi ile yaptırdık sünnetini daha iyiydi inşallah ağrısız sızısız atlatırsınız geçmiş olsun sizede
zeynepays Sünnet sonrası ağrı kesici fitil ya da şurubu kaç gün verdiniz? Ağrı kesici etkisindeyken hiçbirşey yok gibi keyifli ama etkisi geçtikçe ağlıyor bugğn 2. Gün
tugbasari248 zeynepays bizi doktor 5 gün sonra kontrol için çağırmıştı kontrole gidene kadar devam ettim ben ağrı kesici şurup vermeye ama doktorumuz söyledi bunu bize öyle yaptık