Dorusun-annesi17 Sma 1 numara kullanıyoruz doğduğundan beri 2ye geçicez nasipse 14 gün sonra sma 2 kullanan varmı memnunmusunuz
EzgiAsell Dorusun-annesi17 bende sma kullanıyorum ve 12 gün snra 2 numaraya geçmem gerekiyordu ben bugün geçtim ve vücudunda kızarıklık oldu isilik gibi sizce mama da mıdır acaba ağır mı geldi ki?
gulsahbaydemir Dorusun-annesi17 Yok canım bizim kız herşey yediği için Bi sıkıntı olmadı 2 numaraya geçtiğimde yeni tatlara açık 😊
duruaksoy ben kızıma sma vermiştim ama kakası yemyeşil olmuşmuştu, çimen yeşili gibi parlak bir yeşil, sonra doktor mamasını değiştirdi
aysenur06 sma mamada prebiyotik lif yok kabızlık yapıyır onun içinde çevremde bir çok komşumun çocuğu kabız oldu
Dorusun-annesi17 EzgiAsell bende erken geçtim bizde 10 gün sonra 6 aylık olucaz dünden beri içiyor Bi sorun olmadı 1 gibi ihşatahlı içmiyor ama oda alışma süresi sanırım
EzgiAsell Dorusun-annesi17 mamada olduğunuzda düşünmüyorum pek ya çnkü hala geçmedi canm buakşam kontrolü var götürcem bakalım ne dicek merk ediyorum
EzgiAsell Dorusun-annesi17 götürdüm canm önemli bişi olmadığını söyledi ilaçların yapabileceğini alerjik Bi durum muş Bi iğne yaptı rahatlatır dedi bakalım sanki hafifledi gibi kızarıklar takip edicem yine inşallah geçer canım
Dorusun-annesi17 tcmedine bizimki de aptamil döndü 2 yi içmedi 1re tekrardan döndük onuda içmiyince hiple bebelacı denedik aptamili doktor önerdi en sonunda onu içti