25 günlük bebeğime mecburiyetten dolayı max 5 kez biberon vermişimdir. Bugün 2 kez biberonla beslendi sağdığım sütle. Şuan beni emmeyi reddediyor bu kadar kısa sürede nasıl biberona alışır sinirlerim bozuk cok herhangi bir tavsiyeniz var mı bir daha hiç emmez mi😭
Anne112 hemen derhal ten temeasi yapin yani ince bir carsafin icinde sizin de bebeginde ustu ciplak olacak zaten hava sicak bisey olmaz siz yari yatar pozisyona gecin bebekde ustunuzde olacak anladiniz mi? bu sekilde bebek kokunuzu tekrar alsin . ama bunu tekrarlayin hemen yanit vermeyebilir . birde sutunuzu biberonla degil kasikla ve siringayla verin biberonu unutsun.
Anne112 alışır canım benimki 10 günde alıştı hemen dediğin gibi emmiyordu beni annem hemen dedi biberona alıştı artık vermiyorsun diye kestik zorla verdik emdi zorla canım vazgeçme moralini bozma biberonda verme daha küçükken daha kolay alışıyorlar sanırım
Anne112 hiç paniğe kapılma emzirme tamamen psikolojiyle alakalı benımde emmedi bir hafta sütümü sağdım verdim çok üzüldüm ama vazgeçmedim her memeye yatırdıgımda sankı etınden et koparıyormuşçasına ağlıyordu ama yınede denedım sonunda başardım çevrende boş boş konuşanalr varsa kulaklarını tıka kimseyi takma bebeğine konsantre ol güzel düşün üzülme
Eceninannesi teşekkür ederim biraz da olsa emdi şükür 🙏🏻
dlrgktn şuan bebeğim memede boş boş bekliyor arada bir iki emiyor 😪
Anne112 Benım bebeğimde yapıyordu ıkı gun önce bıraz panıkledım sonra kendımı sakınleştırdım şöyle yaptım sende yap ıstersen biraz acıksın saldırsın sana o zaman gözü hiç birşey gormuyor ver ağzına memeyı isterse doğru zaman belkı sanah uykudan uyandıgı zaman olabılıruzun uyudukları ıcın aç uyanıyorlar göğsumde baya sut oluyor o zaman guzelce emıyorlar ben gunde ıkı kez sagıyorum sutumu bır öğlen gibi birde gece uykudan once ıcırıyorum sen önce bir rahatla beynını bosalt endişeye kapılma