mervepamukk Adetli dönemde mi çıkarılmalı? Ve ne kadar süre sonra gebe kaldınız? Hemen olmaz diye bir şey var mı belli bir süre spiral oldugu için gebelipe engel mi
Tekbenimsucumguzelolmakdemi mervepamukk engel diye birşey duymadım görümcem 7 yıl spiralliydi çıkardığı ay hamile kaldı çok şükür sağlıklı bir gebelik geçirdi kızı 2,5 yaşında
plajterligi mervepamukk bende spiral vardı hamilelik düşündüğüm için çıkartmaya gittiğimde kaydığını öğrendim doktor regl gününe kadar bekle dedi bende kendi doktoruma gittim hemen çıkardı regl gününü beklemedi. Hamilelik planladığımızı söyledim 6 ay önerilmiyor diye bir şey hiç duymadım. Ayrıca spirali çıkartıp hemen hamile kalan çok kişi var
Semraelifpusat mervepamukk cikarttirdiktan sonra ikinci ayı hamile kaldım ilk ay spiral etkisi devam ediyomus genelde ikinci ayında bebeğime hamile kaldım
Yagmursonrasitoprakkokusu beyzadodo ama o nasıl olacak ki spiralin amacı zaten korumak, 6 ay daha dikkat edilecekse nasıl korunulacak ki 😂 spiral takıldıysa diğer yöntemlerden memnun kalmadığı içindir yani. Çıkarıldığı süreçte nasıl korunulacak
beyzadodo mervepamukk 6 ay boyunca rahmin toparlanip kendine gelinmesi icin gebelik onerilmiyor , rahmin sagligi icin doktorum bana bu sekilde onerdi.
Sienna Hormonlu spırallı adet donemınden harıc bır gun cıkartmıstım bu kısıden kısıye fark edermı bılmıyorum ama bende cıktıktan sonra 5 ay olmadı spıralden sonra 6 ay kadar felan olmayabılıyormus cok sukur saglıklı bır gebelıgım oldu
beyzadodo Yagmursonrasitoprakkokusu biz prezervatif ile korunmustuk simdide hamile kalmak istiyorum ama olmuyor kac aydir
hnnl Yagmursonrasitoprakkokusu bende de spiral var artı prezervatif genede korkuyorum bisey olur mu diye spiral olup sadece onunla korunan varmı
mervepamukk hnnl yani korunmasız ilişkide nasıl oluyorsa. İlk zamanlar bende korunuyordum ekstra sonra birinden cesaret buldum korunmayı bıraktım spiral koruyor