babybabyt Bugun derisini ayırdı doktor sünnette haftaya bugün yapilan işlem çok huzursuz edermi ya yavrum nasıl ağladı :( tecrübeli anneler bi yazabilirmi sünnetten sonrası mı zor yoksa bu işlem mi
gokceege babybabyt deri ayırmak mı hiç duymadım oğlum 3 aylıktı sünnet yaptırdığımda hiç ağlamadı 10 dakikada bitti eve geldiğimizde de ilk çişte sıkıntı olur demişlerdi ama hiç bir sorun olmadı 1 haftada iyileşti
babybabyt gokceege sizinkide mi lokal oldu bize de lokal yapılacak bilmiyorum bu işlem sünnetten önce yapılıyormuş bizde anlamdık valla
Semaaa39 babybabyt deri ayırmak ne? 50 günlükken klips yöntemiyle olduk biz 30 dkka anca sürmüştür tüüüm işlemler
babybabyt Semaaa39 yano böyle pipipyi eliyle alta doğru çekiştirdi her bezde oyna ki tekrar yapışmasın dedi sünnette daha kolay olması içinmiş saniyelik sürdü eliyle yaptı yani ama yavrum ağladı baya
gokceege babybabyt evet lokal oldu bizim niye yapılmadı peki sünnet öncesi yapılan bir işlemse saçma geldi bana yapışacak neyi varmış gibi
babybabyt gokceege iste o deriyi sıyırdı sünnetin kolay olması içinmiş gerekli bkrşey olmadgni bilsem birakmazdim tamam saatlerce aglamadi ama o an cani cok yandi
babybabyt Semaaa39 bu normal muayne diye cagirdi eliyle hemen saniyede sıyırdı pipipyi geriye dogru cekti sünnet için de haftaya gün verdi of ne bilim ya ilk defa basimiza geldi bilsem yapmayin derdim ama doktorunda vardir bir bildgi illaki bu sekilde daha kolay olacak sünneti dedi
SweetMom__ babybabyt biz 3 ayda yaptırdık çok rahat geçti sadece ilk gün cisini yaptığı için ağladı sonra geçti 1 hafta sonra da gezmeye gittik
SweetMom__ babybabyt ay onu hiç bilmiyorum bizimki lokal oldu dikişleri kendi döküldü sonra normal haline döndü yada sen sargi bez siyirmasinimisoruyorsuncanim