king30 Bebeğim 6 ay 10 günlük sebzelerde patates havuç kabak balkabağı bitti ama sonuç çok kötü hiç birini sevmedi… Bundan sonra nasıl devam etmeliyim sebzeleri nasıl sevdirebilirim 🥺 deneyimli annelerden yardım bekliyorum 🙏🏻
kayafamly king30 canım benimde 7 aylık çorbalarına elma koyuyorum pekmez zeytin yağı seviyor tabi yerken bende yiyormuş gibi yapıp ımmm hammm çok lezzetli diyorum oda alıştım hamm nam nammm diye diye yiyor
loveeatpray Elinizle yedirin ben öyle aitım kucağımda sofraya bizimle pturttum her şeyi elimle yedirdim şimdi daha iyi
king30 yase75 8 aylık bebeklerde de mi zor oluyo 🥺 nasıl sevecekler şu sebzeleri… Kırk tane tarif var internet de ama acayip kafam karıştı
yase75 king30 Allah yardımcımız olsun nediyim canım bende internetten birsurü tarif deniyorum yinede yedirmede zorlanıyorum öyle öyle alışacak yapqcak bişey yok ☺️☺️
king30 kayafamly çok sağolun bir kere zorladım midesindekini de çıkardı zaten zorlamıyorum artık. Mesela yoğurt yiyor. Yoğurdun içine patates ya da havuç kattigım zaman onu da yemiyo. Sebzelerde sıkıntımız var