Benkadinimdemiii Kızlar meme ucu nasıl cıkar bi bilginiz varmı? Kızım 3 aylık silikon uçla emzirdim hep bu zamana dek dünden beri kendi göğsümü tutturuyorum bi anda biraktım da tam tutamıyor o zamanda ağlamaya başlıyor ne yapabilirim bi fikriniz varmı ?
BabyBerry Benkadinimdemiii istanbul olsaydı tanıdığım çok tatlı ebeler vardı onlara yönlendirecektim. Gebe okulları oluyor devletin onlardan destek isteyebilirsiniz uygulamalı yardımcı olabilirler
Benkadinimdemiii BabyBerry valla benim sağlık ocağında görüştüğüm ebe de silikonla emzir bi sorun olmaz demişti de bende kendi göğsmü tutsun istiyorum
BabyBerry Benkadinimdemiii farkındaysanız sağlık ocağı demedim :) ebe ile görüşmelisiniz. Hemşire değil. Aynısını bana hastanede yaptılar silikon alın diye sonr anne ebelere gittim senim ihtiyacın yok ki dediler nasıl emzirmeme gerektiğini gösterdiler sorun çözüldü. Kaldı ki göğüs ucu olmayan anneler bile normal emzirebilyior çünkü ucunu değil kahverengi alanı ağzına alması gerekiyor c şekilde tutuşu denediniz mi
Benkadinimdemiii BabyBerry valla ucum az bi şekilde var hiç yok değil ama bi süre tutuyor sonra hemen bırakıyor canım sıkılmıyor değil bu duruma da aç kalmasın diye hemen sağım yapıyorum nasıl olcak böyle anlamadım hiç
BabyBerry Benkadinimdemiii silikon uç meme reddi yapabiliyor bir süre sonra. Memeyi tuttuktan sonra bırakmayın destekleyin c şekilde yani.
BabyBerry Benkadinimdemiii benim kızım hep öyle tuttu yani memeyi tutturup elimi hiç çekemezdim çekince tam kavrayamıyordu