Aptalllarsizi Deletedmom104 oğlum 4 yaşında hergn parmağını dudağıma değdirmeden uyumuyor sürekli yapıyor e 4 yıl oldu haliyle bıktım kızıyorum arada ısırıyorum ama vazgeçmiyor temas bağımlılığı diye düşünüyorum
Deletedmom104 Aptalllarsizi Ay ısırma kız Geçen süreçte bırakacak mı devam mı edecek göreceğiz, bırakır diye umut ediyorum
Maka_Paka Deletedmom104 Daha dur gece o cok cok sese uyanacaksin 😁 bir süre sonra bırakıyorlar. Bu kez her şeyi ağzına sokmaya başlayacak 😂
Deletedmom104 Maka_Paka Şu an eline ne uzatsam ağzına sokma peşinde zaten, ıslak mendil paketiyle çok haşır neşir laldkaka
Aptalllarsizi Deletedmom104 ya tırnağını bastırıyor acıyor haliyle bıkmadan 4 yıl oldu geçecek elbet ama ne zaman kardeşimde elini annemin göğsüne dokunmadan uyumazdı 4 5 yaş civarı bıraktı sabırsızlıkla bekliyorum
MadamMommy Deletedmom104 Kızım 3-4 aylıkken parmak emiyordu ama bıraktı kendiliğinden,dönem dönem oluyor gecer 😊
MadamMommy Deletedmom104 Uyanıkken de uyurken de emiyordu canım ama emmek için uyaniyor muydu hatırlamıyorum simdi yalan olmasın.