Erkal Merhaba anneler bebeğim 7 aylık henüz hiç dişi yok ek gıda olarak pütürlü vermekteyim hala pankek ve taneli olan besinlere geçmeliyim bilmiyorum yiyebilir mi düşüncesi beni mahvediyor
balkizannesii Erkal benim kızım da 7 aylık bugün ilk pankek denemesini yaptım 1 tane yedi önce eline verdim tedirgin oldum büyük parça koparır diye küçük küçük bölüp önüne koyduö biraz inceledi ağzına götürmeye çalıştı sonrasına ben yedirdim
beyser Erkal ben daha vermiyorm canım öyle ama corbalarona pirinç bulgur falan taneli bırakıyorum çatalla eziyorum herşeyi ama pankek makarna falan bana tehlikeli geliyor ilk kızım birkez tikanmisti çok korkunç oluyor cesaretim pek yok daha
starwomen Erkal Benim kızım 10 aylıkken diş çıkardı her şeyi de yiyordu tedirgin olmayın. Sanki dişi var gibi çiğniyordu da
balkizannesii etuerk muz bir yumurta (alerjik bebekse koymayın) tam buğday unu su çay kaşığı ucuyla karbonat
dertanasiyimyaben Yer benim oğlumunda 7. Ayın sonunda çıktı dişi ama biz 6. Ay itibari ile veriyorduk diş etleri ile eziyorlar daha iyi olur çiğnemeyi öğrenir hem yani en azından bizim öyle olmuştu