Almilaninannesii Merhaba arkadaşlar. Kızım 22 aylık artık memeden keseceğim. Ama doğduğundan beri hep memede uyuyor. Memeden kesince nasıl uyutacağım bilmiyorum. Tecrübesi olan varsa aynı bu şekilde paylasabilirmisiniz 😇
starwomen Almilaninannesii Arkadaşım önce uykuya geçişte memeyi bıraktırıp sonra memeyi bıraktırmıştı uykuya kendi geçmesi zor olmuş ama memeyi bırakması kolay olmuş
AdileElida Almilaninannesii ben de burda bekleyeyim, öğlen çok uykusu gelirse beşikte sallayarak uyutabiliyorum ama geceleri sık sık uyanıyor ona bi çare arıyorum. Gece mama verirsem uyanır mı acaba
starwomen AdileElida Onun oğlu akşam uykuya geçerken meme kullanıyormuş ama gece uyanmıyormuş. Akşam uykusunda da yanına bir uyku arkadaşı koymuş herhangi bir bebeği hep birlikte nen nen yapacağız demiş 1 haftada alışmış. Onun oğlu da 23 aylıktı beklediğimden kısa sürdü demişti
AdileElida starwomen anladım onun bebeği büyükmüş, benim bebeğim 7 buçuk aylık, sağlık problemimden dolayı doktorum emzirmeyi kesebilir. Geceleri sık sık uyanıp meme istiyor. Alıştırmak için SMA mama aldık ama içmiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum
starwomen AdileElida Ben de 7. Ayda emzirerek uyuturken kendi uyumasını sağladım ama bana buradan bir anne yardımcı olmuştu. Gece de max 2 kez uyanıyordu o zaman da bazen pış pış bazen emzirme ile uyuyordu