66arasim defmommy Tatlım böyle bir ilan turkye için olsa okeydi malum her önümüze geleni aldığımız için ülkeye almanyayi kessen almaz 🤪
defmommy Gozdeklnc20 doğru mu yeni gördüm yanıtınızı siz biliyorsanız ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz rica etsem
Sienna Burda iltica etmiş calışma için dahi calışma izni alamayan bırsuru kısı var burdakılerı bekletip işci araması sacma olur allah bilir alt seceneklerınde neler vardır cok ıyı arastırmak kazım artık cok zorlastırdılar bu oturum işini
Gozdeklnc20 defmommy biz de yakın zamanda Almanya’ya yerleşiyoruz. Bizim tüm işlemleri danışmanlık şirketi hallediyor. Danışmanlık şirketi de böyle bir şey paylaşmıştı oradan hatırlıyorum. Fakat detay bilmiyorum. Araştırın isterseniz
defmommy Gozdeklnc20 hangi danışmanlık şirketi 🌸 siz nasıl karar verdniz buna ne iş yapacaksınız vs biraz detaylı anlatabilirmisiniz rica etsem merak ediyorum açıkcası
Gozdeklnc20 defmommy Eşime iş teklifi geldi oradan. Burada Kargo sektöründe çalışıyor. Orada da aynı işi yapacak. Bir kargo şirketinin yöneticisi/sorumlusu olacak. Fırsat bizim ayağımıza geldi yani biz iş için uğraşmadık. O yüzden inanın çok yol yöntem bilmiyoruz :/
Gozdeklnc20 defmommy eşimin çalışacağı şirket Türkiye’den baya işçi alacakmış. Biz gidince çok insana önayak olcaz. Gitmek isteyeni çekicez. Aklımızda bulunsun 😊
defmommy KLORAK canım maaş da önemli değil aslında benim eşimin buradaki maaşı iyi yani ama önemli olan dışarı bir adım atabilmek artık kendimiz için değil çocugumuz için
KLORAK Gozdeklnc20 brüttür o net değildir ve brütse asla o parayla geçinemezler diye düşünüyorum çünkü çppppk vergi var
defmommy Gozdeklnc20 canım özelden yazıyorum sana 🌸 tanışalım en azından iletişim bilgilerimiz olsun sende burada eşimin maaşı iyi ama artık kendimizi değil çocugumuzu düşünüyoruz maksat dışarı adım atabilmek gerisi gelir illaki
Gozdeklnc20 KLORAK insanların yaşantısına göre değişir bu durum. Orda işsizlik maaşı ile geçinenler var :)
KLORAK Gozdeklnc20 Arbeitsamt ile geçinen bile daha fazla alıyor 🫶🏻 he bide privat çalışıyorlardır illa ki.