Duyulurum Merveeofs bezelye yemeği veya taze fasulye. Patates kabak patlıcanla türlü yanına pilav. Sebzeli bulgur pilavı ve patates yemeği Mercimek çorbası ve hazır yufkadan börek
nescafebagimlisi Kuru fasulye pilav Taze fasulye , makarna Bezelye , pilav Salata 😂😂 Biz her yemeğin yanında pilav yapıyoruz ya da makarna alışkanlık olmuş ahahaha
Merveeofs nescafebagimlisi haha benim eşim de öyle pirinç veya bulgur pilavı olacak illa ki onda da 🤭
Merveeofs Liyosunannesi yaa evet ben de dün onun almıştım sebze sonra balık yaptım bugün olabilir ama eşim ona da tavuk istiyor illa ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ocakalti Merveeofs Yoğurt çorba, kabak yemeği, makarna Cennet çorba, taze fasulye, erişte, salata Yoğurtlu karışık kızartma üzerine domates sos
Bugleminannesi28 Merveeofs 1mantar ve soslu yoğurtlu makarna yapacam birazda dünden fasulyem var kızım içinde tarhana çorbası ekstra yapacam yeter bence
Merveeofs ikiKudurukAnnesi ayy ben de ne zamandır lahana sarması ve domates dolması istiyorum da fırsat olmuyor ona bir türlü 😋😋🤤
Ozra Merveeofs mercimek çorbası var yanına bende sarma sarıcam inşallah birazda dolma biber doldururum yoğurtla yeriz eşim işte olacak kızımşa bana yeter🙏🏻
ikizannesi278 Merveeofs En güzeli yap menemen kır 2 yumurta yanına kahvaltılık mis havalar sıcak yemek istenmiyo artık 🤣🤣🤣
Merveeofs ikizannesi278 evettt eşim de her gün kahvaltılık hazırla diyor ama ben sıkılıyorum sabah akşam aynı olunca, sonra yemek bulamıyorum falan öyle bir sirkülasyon 🫢😬
ikievlat Merveeofs etsiz tavuksuz yemek yapmayı bilmeyen ben 😭ama şuan kendime bi türlü yapıcam ekmek bandırmalı falan 😂😂
Merveeofs ikievlat ahh evet ya eşime söyleniyorum hep et tavuk olmaz ağır geliyor falan diye sonra bir süre yapma tamam diyor bu kez de hiç yemek bulamıyorum 😅
syma0 Eğer damak tadınıza uyuyorsa fırında ıspanaklı patates graten Google de yemek. Com daki tarifle çok lezzetli oluyor beşamel sostan daha hafif