Merhaba öncelikle yazdıklarım uzun olabilir lütfen hakkınızı helal edin oğlum 22 aylık olmak üzere oturamıyor diye nörolojiye gittik emar çekilde corpus callosumu ince dendi doktor genetik ve metabolik testler istedi genetik testleri bize önerdiği klinikte yaptırdık metabolizma ise eğitim araştırmada yapıldı hepsi temiz çıktı şükür aynı zamanda geçen yıl temmuzdan beri fizik tedaviye gidiyoruz oturma normal emekle ve tutunarak adım atma tutunarak ayakta durma becerilerini kazandık bu süreçte sadece yürümesi kaldı biz artık yürür diye beklerken dün farklı bir doktora cerrahpaşa ya gittik prf. Doktora ilk gittiğimiz doktoru tanıdığını söyledi bu doktor çocuğun emar sonuçlarında hiç bişey yok dedi ısrarla ikisi de profesör doktor bu arada kime inanayım bilemiyorum tüm testlerimize oda baktı oğlumu muayene etti sonuçların temiz çıkmasına rağmen gevşek olması değişik dedi ve bizi çam sakura tıbbı genetik bölümüne yönlendirdi farklı testler istedi gevşek bir çocuk dedi biz testlerimiz temiz çıkınca o kadar sevindik ki şimdi yine başa sardık bu durumu kaldıramıyorum belirsizlik beni çok yordu sadece dua istiyorum sizden ben onu yürümese de bir ömür sırtımda taşımaya razıyım ama dışarda insanların çocuğuma acıyarak bakması beni mahvediyor parka gittiğimizde başka çocuklara laf atmaya çalışıyor onların arasına gitmeye çalışıyor maalesef yapamıyor Allah kimseyi sınamasın evladıyla inşallah