Deletedmom_98 SweetMom__ İtiraf etmeliyim kafama ailem dışında hiçbir şeyi takmayan şişman ama güzel bir kadınım😂
Veramomm Birprensessannesii 😅😅 valla kötü ya hep kuruyorum kendi kendime eşimde diyor sen iyice paranoyak oldun hamilelikte ve sonrasında başladı ya
Ucansupurge SweetMom__ itiraf ediyorum cidden herşeyi kafaya takıyorum. Kayinpederime aşırı ayar oluyorum elimde kalacak gibi hissediyorum. Umursamıyorum sözlerini diyorum ama gene de deli oluyorum sürekli benimle ilgili konuşuyor adamı bogasim geliyor.
SweetMom__ Itiraf ediyorum ki bir odada saatlerce çığlık atmak istiyorum ağlamak istiyorum😥😥 bağıra bağıra sesimin çıktığı kadar bağırmak istiyorum
duruguzel SweetMom__ bir kez dahi yapsanız bence çok iyi gelecek size. Kendinizi tutmayın. Ağlamak istediğinizde ağlayın. Tek başınıza kalmaya fırsat yarayıp bunu da gerçekleştirin
_xAzrax_ Duygudikicidkc herkesten nefret ediyorum Abla benim ne suçum var ben evde oturmuş televizyon izliyorum zkxjxjxkjxhxjxkj
VII-Kleopatra SweetMom__ itiraf ediyorum çok igıcık bi insanım canım isterse birinin ağzına sıçarım ama g.tümü göstermem 😉
Marianne SweetMom__ başladığım bir işi sonuna kadar getirmek istemiyorum. Bir şeyi başlıyorum, yeterli motivasyonum olmadığı için yarım bırakıyorum.