ipekkks Merhaba arkadaşlar 9 buçuk aylık kızım var Alttan 2 dişi var usttende 2 tane cikiyor bazen gece uyurken özellikle dişlerini sıkıp gıcırdatiyor varmi böyle bisey yaşayan geçiyormuş sonra bu yada neden yapıyordur acaba
Minel-inannesi ipekkks 18ayini gecen kizimda var aynisi. Yeni dis geliyodur yada var olan disllerini kesfediyodur. Gayet normal, ara ara yaparlar. Uyari vermeyin, ustune dusmeyin. Cok rahatsiz oldugunuz zamanlarda eline salatalik, elma felan verin kemirsin😉
parpaaliii ipekkks benim kızımda yapıyodu reflüden dolayı çıktı . Sizin durumunuz nedir bilemem belki başka sebeptendir ama geçmiş olsun
ipekkks Abdisumeyye dişten dolayıdır diye düşünmüştüm ama birisi stresten yapıyor olabilir dedi çok üzgünüm şuan
Abdisumeyye ipekkks bizim kız kabız acildeki doktor kabız olduysada yapabilir dedi sıkıntısı var ya bnmkinin inşallah geçer
Nehirrella Dişleri çıkarken keşfetmişti yapıyordu. Yapma diyince inadına yapıyor hiç sesimi çıkarmadım. Şuan çok nadir yapıyor aşırı az yani 3 4 günde bir
ipekkks Nehirrella dişleri baya çıktı şuan bizimkide yapmiyo gibi şimdide uykuda sürekli kıpır kıpır sanki tilki uykusu yapiyo gibi ne zaman kesintisiz uyuyacak acaba😥😥
betty3452 ipekkks ahahahahha canım kankim ya ifşa oldun uygulamada yakaladım seni denk geldik forumu okurken😂😂