buketadenatalay Kızlar hem anne sütü hem mama veriyorum ama mamayı değiştirmek istiyorum probiyotik içerikli sizlerinde kullanıp memnun kaldığınız mama var mı? Önerilerinizi bekliyorummm
meryem_kmr buketadenatalay hipp organic combiotic aldık ilk, mahvoldu çocuğum. Bebivita denedik sonra hiçbir işe yaramadı o da. Şimdi sma confort kullanıyorum inanılmaz güzel, bebişim de gayet memnun. Maddi anlamda zorlamaz diyorsanız direk sma alın derim
Kuzeynepp buketadenatalay biz golden goat kullanıyoruz keçi sütü. Zaten arastrma yaparsanız içeriği en temiz mama.
hsrtt_ buketadenatalay biz holle mama kullanıyoruz organik bir mama demeter sertifikası almış tek mama Türkiyedeki araştırmanızı tavsiye ederim.Besin değerleri gayet iyi ben çok araştırarak aldım öncesinde doktorumuz hipp önerdi bebeğimi kabız yapınca hemen bıraktım araştırıp bu mamaya başladım çok memnunum bir bakmanızı tavsiye ederim.
buketadenatalay meryem_kmr ben şuan sma optipro kullanıyorum ama bilemedim değiştirmem gerekiyormuş gibi hissediyorum probiyotik yok sanırım benim kullandığımın içeriğinde