Gzdgzd Merhaba herkese deli gibi kitap okuyorum ama artık para yetiştiremiyorum kitaba 🙁 bildiğiniz ikinci el uygun fiyata satan site uygulama vs var mı millet alışverişle batırıyo kocasını ben kitapla batırcam galiba😂😂
melike_esraa Gzdgzd aynen eşim bıktı artık kitaplarımdan söylenip duruyor 😂 bende okuduklarımı satıyorum isterseniz elimdekilerden beğendikleriniz için yardımcı olabilirim ☺️
Burcu22 Gzdgzd aynı ben kıyıp satmıyorum bu aralarda maddiyattan hiç alamıyorum istediğim kitaplar çok pahalı bende teyzemlerden alıyorum çevremden okuyup geri veriyorum
Bulutbey Gzdgzd ne güzel bir post böyle 😍 hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim memleketimde al götür oku getir yapan bir kitap evimiz vardı. Aynısını İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir yer daha gördüm. İsmini hatırlamıyorum ama. Belki sizin bulunduğunuz şehirde de vardır.
Gzdgzd Ftmnrgcl letgoya baktım aslında ama orda bulmak baya karışık saçma sapan kitaplar çıkıyo insanın karşısına 😂
Gzdgzd melike_esraa bi uygulama üzerinden mi satıyosunuz inceleyebilirim 😂işte bende okuyup satsam çeviririm kendimi ama ben kıyıp satamıyorum da😂😂
melike_esraa Gzdgzd letgo kullanıyorsanız oraya atabilirim İnstagram üzerinden de gönderebilirim ☺️ Bende kıyamıyordum ama bu sene kpss çalışıyorum oraya da para yetişmiyor böyle değerlendiriyorum bende
Gzdgzd Burcu22 bende ikinci el bulmaya çalışıyorum hep bir kitap 40 50 tl nasıl alınacak insanlar sonra da kitap okunmuyor ülkede diyolar
Burcu22 Gzdgzd katılıyorum ya çok pahalı setler yine uçuyor 1 yıl önce taht oyunları aldım 130 tl (indirimli hali şaka gibi) şimdi son kitabı çıkmış 90 tl bir tanesi okumak istiyorum son kitabı ama 9 kştaba 130 bir kşraba 90tl bu ne ya
Gzdgzd Ayse-1987 denedim ama tadı olmuyo ki öyle bende sanırım hastalık bu okuduğum kitap kitaplıkta yerini alacak orda bekleyecek 😂😂
melike_esraa Gzdgzd ayrıca almanızda şart değil hocam okuyup tekrar gönderebilirsiniz o şekilde yardımlaşabiliriz ☺️
Gunsenin Gzdgzd BKM yayıncılık var piyasaya göre biraz daha uygun isterseniz bi bakın derim ama 2. El değil