Lizzzaaa Kızlar çocuktan sonra pratik işlere yönelmeye başladım.şipşak olıyor mu, lezzeti nasıl? Marka öneriniz neler? Kullanışlı mı ? Yoksa alınıp bi köşede bekler mi?
Ucansupurge Lizzzaaa Kesinlikle elim ayagim gün içinde 1738kere çalışıyor. Aşırı pratik herşeyi rahatlıkla yapıyorum. Philips XXL var bende 2 yıldir kullanıyorum memnunum. Anneme yui marka aldık oda baya iyi köfte patates sebze ve patlıcan köz denedik hepsini cok iyi yaptı
Bcglcn Lizzzaaa ben arçelik duo gurme olanını kullanıyorum bence çok pratik bişe ya. Bebişe muffin kek falan yapıyorum. 12 dakikada pişiyor. Balık vs çok rahat ve kokusuz oluyor. Tavuk falan aşırı lezzetli oluyor. Patlıcan biber közlemek zaten 5 dakikada halloluyor. Ben çok memnunum. Evet aynı işi fırın da yapıyor ama daha uzun sürede. Sabah 15 dakikada bebeğime kek muffin yapabiliyorum bu çok avantajlı.
Aloneeee Lizzzaaa valla bu zamana kadar aldıklarımdan asla pişman olmadım. Ancak bunu almasam da olurmuş 😃 yani kullanıyorum evet bir köşede boş boş durmuyor. Ama öyle aman aman da elim ayağım olmadı yani sırf var diye kullandıklarımdan
Uykusuzanneler Lizzzaaa Philips xxl kullanıyorum. Elim ayağım resmen çok kullanışlı köfte patates tavuk et börek pizza hemen şipşak yapıyorum. 🌸
neanladinyurdagull Lizzzaaa Annemde var hiç hoşlanmıyorum.Hep haşlıyor yemekleri,patates kızartmasıni hiç begenmiyorum sert oluyor vs.Benlik degil tencere yemeğine devam
livanurvealpinannesi61 neanladinyurdagull ben patates kızartması yaptım sert olmadı çok güzel oldu ayarı var onun da mesela ince olan çıtır oluyor yüksek derece de pişerse