Merhabalar güzel anneler🌸 Benim bebeğimde de dogdugundan beri gaz sıkıntısı vardı biz nurse harveys gaz damlasını kullandık. 1 aylikti başladığımızda ve neredeyse 1 ayda düzene girdi. Şu an 3 aylık ve gazını kendi çıkarmaya başladı. Yani durum böyle olunca biz de kullanmayı bıraktık. Bu arada doktorumuza da danıştık kendi kafamıza göre kullanmadık. Siz de doktorunuza danışarak bu damlayı kullanabilirsiniz. Onun dışında internetten clinicid diye bir masaj yağı aldık ve kullandık roll on seklinde.bir sabah bir akşam olacak şekilde karnına,topuklarına bu yag ile masaj yaptık. Emzirdikten sonra mutlaka ama mutlaka gazını çıkarmak için masaj yaptık. Piyanolu bir oyuncak var görmüşsünüzdür belki ondan alıp onda oynayarak bacaklarını hareket ettirerek gazını çıkarmasına yardımcı olduk. Biliyorum ve sizi çok iyi anlıyorum bu konuda. Uykusuzluk,yorgunluk,bebeğin huzursuz olduğu için üzülmekle geçen saatler hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek birazcık sabır istiyor sadece. Bu yazdıklarımı mutlaka yapmaya çalışın göreceksiniz bebeğiniz rahatlayacak ve yüreğinize su serpilecek. İnanın geçiyor sadece biraz sabır 💜