Mygirlmybaby Olmuyor yapamıyorum. Kızımı banyoya götürüyorum lazimligina oturuyor peçete çöp derken olmuyor. Tuvalete götürdüm bu sefer su aç kapa diyor ayağa kalkıyor. Konsantre olamiyor. Ben bunun için ne yapıcam kızlar lütfen bana tavsiye verin
cigdem12345 Mygirlmybaby valla canım ben üç gündür başladım mahvetti beni her yere yapıyor lazimliga yapmıyor en son her yeri kaka yapmisti bez taktım vazgeçtim çok üzgünüm😔
1Nisa1merve Mygirlmybaby valla en zoru WC egitimiymis. Tam 3yasinda başladım ben 9ay geçti daha altına kaçırır bazen bildiğin iser çoraba kadar yapar bazen de hiç yapmaz . İnsllah sizinki kolay olur ama.o aylrda erken bence çocuğa göre değişir de kolay gelir insllah. Bide bolllllcaa sabır sürekli soruyorum kivraniyo var belli yok diyo sonra saniye geciyo ki benim tuvaletim.geldi diyo.kosuyoz kaçmış .
Poncikkkk Mygirlmybaby bizde yeni başladık iki tuvalette yapsa beş sefer altına kacırır ne yapacağıö bilmiyorum artık üç günde yoruldum 25 dkda bir götürüyorum tuvalete ama aynı
whiteblack Bende bir hafta uğraştım ortalığı kirletti bende pes ettim haziranda sıcaklarda tekrar denicem 🤦🏻♀️
cigdem12345 whiteblack galiba en zorlandigim şey bu tuvalet eğitimi olacak kızımda Allah hepimize kolaylık versin
Mygirlmybaby SevimliHayaletCasper beklicem napıyım. Ben ikinci bebeğimi yapmak istiyorum o yüzden ne alışırsa şimdi alışır dedim ama yok olmadi.
biimiyomyardimet whiteblack cigdem12345 Kızım 27 aylık arada çiş kaka söylüyor her zaman olmasa da bazen bezinden rahatsız oluyor ama ama henüz hazır olduğunu düşünmüyorum tutabilecek durumda değil bence erken biraz sanki bana mı öyle geliyor 😣 tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? Soruyorum mesela annecim bez takmasak sende bizler gibi tuvalete gitsen diyorum hayiyyy diyor direkt bende üstelemiyorum
Busramaden biimiyomyardimet benım oglum da ayırımını yapıp yaptıgı zamanlarda soyluyodu ama bezı cıkartmak ıstemıyodu tam 3 yasına gırdıgınde kendı ıstedı bırakmayı ve neredeyse hıc kacırmadı altına cocugun kendısının ıstemesı cok onemlı bu surecte kıtaplar okuyup oyunlara tuvaletı dahıl edebılırsınız
Busramaden Mygirlmybaby cocugunuz kac aylık tuvalet egıtımı ıcın sınyallerı verdımı bunlar onemlı tubalette oyun olmaz oyuna cevırmenız bı tık yanlıs oyalamak ıcın kıtap okuyabılır parmak oyunu ogretebılırsınız telerleme soyleyebılırsınız onun harıcınde eger sınyal vermıyosa bosuna ugrasmayın ne kendınızı ne cocugunuzu yorun sınyal vermısse 10 gun deneyın 10 gunun sonunda ılerleme gormezsenız bıraz ara verın
biimiyomyardimet Busramaden evet dimi bende böyle düşünüyorum kendi istediğinde çıkarmak daha sağlıklı gibi, teşekkürler 🧡