lAmMelodi Ddmdd Bende soru sorayım belki siz bilirsiniz.Kızım için şu sallanıp çıngırak sesi çıkaran oyuncaklar aldım ama oynamıyor 3.5 aylık erkenmi acaba oynaması için?
Sebusebu Ddmdd valla canım ben 2 bebek annesi olarak söyleyebilirim ki o aylarda asla oyuncakla oynamıyorlar. Tek dertleri yürümek kıcakta gezmek emeklemek etrafı keşfetmek :) eline kap kacak versen bile daha iyi öyle diyim. Biz de bi ton oyuncak var oglumun en sevdiği mutfak cekmeceleri
NmalkoC Ddmdd hayvan sayı ve araç magnetleri var onları alabilirsiniiz ben mesela o aylarda yemek yaparken buzdolabına dizerdi onları carioca silinen boyalardan ve silinen kitap var ondan alabilirsiniz
kimbumadam Ddmdd Renkli halklar , bultak , balık tutma oyunu, montessori renkler sayılar dizme hepsini oynayabilir💚
bebitonunannesi_ Ddmdd o aylarda şu renkli kulelerden almıştım hala oynar 2 yaş olmak üzere ,en sevdiği oyuncaklardandır görselini atayım
neanladinyurdagull Ddmdd ayı gelsin davul alacağım müzikli ışıklı kaya davuldu sanırım ilk çocuğum çok sevmişti küçüğü 5 aylık 7-8 olsun almayı düşünüyorum