sinemgkli Merhaba kızlar bebeğim 5 aylık kilosu geride kaldı sütümde azaldığı için mama başlattı doktor aptamil combosil ve bebelac içmiyor biberon tutmuyor zaten kaşıklada tükürdü hep anne sütüne en yakın bebeklerin en sevdiği mama sizce hangisi
tpbm1710 sinemgkli hipp organic combiotic deneyebilirsiniz ben 2. Aydan beri bu mamayı kullanıyorum bize çok iyi geldi kilo alımıda güzel ama bazı bebeklere kilo aldırmıyor forumda denk gelmiştim anne sütü gibi sindirimi kolay bir mama
Kizilciksurubu sinemgkli Sma kullanıyoruz biz. Tadı olmadığı için meme reddi olmasın diye bu mamayı seçmiştik. Kilo alımına yardımcı oluyor.
Deletedmom_98 sinemgkli 18 ay sma optipro kullandık. Fazla kilo alımından 18. Ayda kestik. (Biraz abartı içiyordu çünkü. ) Ben memnundum her bebek gibi gaz problemi oldu elbette ama hallettik Kabızlık da hiç olmadı.
aley1711 @“sinemgkli” Hipp Organic combiotic kullanıyor bebeğim doğduğundan beri sütüm çok az olduğu için ve sonra kesildiği için anne sütüne en yakın bu mama var
sinemgkli Hepinize teşekkür ederim önce birini denerimm. içmezse diğerini denerim. birinden birini içsinde kilo alsın inşallah