azusena Arkadaşlar üçüncü bebeğime doğum yaptım raporum bitmek üzere yarım calismak istiyorum 6 ay hakkım var kurumsal bir sirkette çalışıyorum ben haftalık 45 saaatin yarisini calisicam diye biliyorum ama iş yerinden 6 saat çalışmam gerektiği söylendi çok mantıksız geldi 6 saat çalışan 7.5 saat da çalışır.bilgisi olan yardımcı olabir mi?acilll
Maybe azusena ben de yarı zamanlı çalılı Günde 6 saat maaşın 3/2 si sigortamda 20 günlük yatıyor ama tam çalışamazdım çünkü tam çalışınca süt izni 1 sene ama yarı zamanlı da 6 yaşa kadar kullanabiliyorsun (hastane personeliyim)
azusena Maybe oncelikle çok teşekkür ederim sanırım yarım çalışma farklı bir şey çünkü benim bildiğim yarım vardiya çalışıyorsun maaşın yarısını devlet yarısını şirket veriyor ve 1. Çocuk 2 ay,2.cocuk 4 ay,3 ve üzeri çocuk 6 ay hakkım varmış
Maybe azusena bu dediğin ücretli izin de oluyor diye biliyorum sigortanın yarısını maaşının yarısını iş yeri karşılar diğer yarısını da devlet ama bu sadece toplam 6 aylık bir süre ama canınızı hiç sıkmayın ben işe dönmek zorunda olduğum için döndüm ama iyi ki de dönmüşüm bebeğimle daha verimli vakit geçiriyorum ne kadar yorulursam yorulayım ama bebeğimle geçirdiğim zaman birbirimizi o sürede özlediğimiz için daha güzel geçiyor bunalmamış oldugumuz için daha güzel ilgileniyoruz sonuçta önemli olan geçirdiğimiz süre değil beraber oldugumuz o süreyi verimli kullanmak
azusena Çok teşekkür ederim umarım öyle olur çünkü benim bebeğim biberon emzik istemiyor kendi sütümü dahi biberondan icmiyor bütün endişem o yüzden 😥