Sdag0606 Merhaba rahim duvarım kalınlanmış 13 marttan beri kanamam durmuyor spiral ile korunuyorum onda sıkıntı yokmuş pcos da var kanamam dan yoruldum artık SMEAR testi verdim onun sonucunu bekliyorum başına gelen varmi bu arada 25 yaşındayım
medinekaplan Sdag0606 arkadaşım öyle oldu ameliyat ettiler çünkü kanaması durmuyordu rahim duvarını temizlediler
kytx Sdag0606 ihmal etme sakn benmde aynıydı dedgn gbi hemen doktorum opersyona aldı cok şükür iyim suan
ahlsf Ablamda incelme vardi kanamasi vardı. Sonra ilaç kullandı bu sefer kalınlasma var dediler tekrar ilaç kullandı smear falanda temiz çıktı her adet zamanı da kalinlasir rahim duvarı korkmayın normaldir
ahlsf ahlsf bende yıllar önce doktor kalinlasma var dedi kolay hamile kalirsin falan diye dalga geçti ara kanamalarim oluyodu hiç bisey kullanmadım ve gecti
edanur_dilek20 ahlsf benim ara kanamalarım oluyor canım smear temiz çıktı hafif kalınlık var dedi sizin duzeldimi acaba
cananlaren Annemin başına geldi 4 ay kanaması hiç durmadı en son maalesef rahmi alındı tabiki sizinki farklı bir durum olabilir ilk olarak detaylı güzel bir doktora görünün özellikle ben stres ve üzüntüden olduğunu düşünüyorum
Sdag0606 Bugün gittim kontrole ilaç verdi kanama azalacak sonra spirali çekeceğiz dediler geçmezse biyopsi dediler