Bhrasaf_ Merhabalar bebeğim 3 buçuk aylık aktif emziriyorum ancak bu akşam bebeğim uzun uyuyunca sağayım dedim sol göğsümden yeterli süt geldi ancak sağ göğsümden sağdığımda 10 cc çıktı nedenini bilen var mı bu konuda bir doktora başvurmalımıyım?
minnosannesi1 Bhrasaf_ bu sorunu yaşayan tek benim sanıyordum sağ göğsümde süt var ama sol göğsüm gibi değil sütüm aktığında sol göğsüm baya ıslanır ama sağ göğsüm sadece damla şeklinde ve o hep yumuşak uyuyup uyanınca sol taraf sertleşiyor
Ardenaden Ilginctir suanda bgn bnmde oyle oldu hastaym diyemdir nedir gunduz sutun cok cok azdi uyudunmknsmdi enzirmeye klktm sol.gogsmde sut dolmus sag gogsum yumusak oysa sagda dolardi bnde sastm kldim
Bhrasaf_ Ardenaden aslında bende iki gündür bebeğimin göğsümü damaklarıyla sıkması ve çekmesine anlam veremiyordum canım acıyordu şimdi süt gelmeyince anladım çünkü diğer göğsüme yapmıyor
Bhrasaf_ minnosannesi1 yanlız değilsin bacım 😀😀😀😀 şuan kalktım sağdım 50 çıktı ama gece 1 de sağdım 6 saat sonra sağma işleminde süt çıkmayınca biraz daha bekledim boş boş sağdım sanırım ondan geldi oda
Ilyrn Bende de aynı durum var gittikçe azaldı şimdi sağım yaptığımda uzun bile sağsam 10 cc çıkıyor diğer göğüs normal. Nedeni ne bilmiyorum
Bhrasaf_ Ilyrn aslında bi yerde okumuştum sağma makinesiyle sağılan süt bebeğin çektiğinin %30 u oluyormuş diye ama emin değilim
fatmanur1616 Benimde normalde sabah kalktığımda göğüslerim taş gibi olurdu gece dolardı yani 2-3 gündür öyle değil kızımda gün boyu emerken bazen çok çekiyor az yutkunuyor hiç böyle olmazdı neden oldu anlamadım
Bhrasaf_ fatmanur1616 benimde hep akardı artık o kadar akmıyor biraz göğüslerin olgunlaştığını düşünüyorum
Bhrasaf_ fatmanur1616 bende sağmıyorum bazen ihtiyacım oluyor sağmaya ama bebeğim biberondan içmek istemiyor
fatmanur1616 Bhrasaf_ benimki de başta 1-2 kere sağdığım sütü biberondan içti ama sonra içmedi çöpe gidiyor diye sağmadım🤷🏻♀️