Senay- Oğlumun doğum gününü 1 ay önceden kutlayacağım. Kayınpederim köye gidecek bende ilk doğum gününde herkesin bulunmasını istiyorum. Kızlar neler yapabilirim, aparatif neler hazırlayabilirim? Önerisi olan yazarsa çok sevinirim 🥰
bikupakahvee Senay- tuzlu olarak borcama Patatesli kek yapabilirsiniz hem pogacaya hemde böreğe gerek kalmaz patatesli kek çok güzel oluyor yeter yani Kuskus salatası Cocostar kurabiye Sarma sarmaya vaktiniz olursa sarma olabilir Bence 4 çeşit yeter birde pasta var zaten 🥰
Ozra Senay- poğaça börek sarma makarna salatası kısır mercimek köftesi milföy simit kurabiye cupcake bunlar arasundan seçilebilir
albayra Senay- yaprak sarma Patatesli börek Cevizli çörek Kurabiye Makarna salatası Bide pastamız vardı fazlasıyla yetti 🥰
Sudee00 Senay- Bizde bütün aile kalabalık kutlamıştık(20-25 kişi ortalama vardı)menüde; Yaprak sarması Karışık kuru patlıcan biber dolması Tart kalıbında yoğurtlu patates salatası Çiğköfte Kıymalı Gül böreği Saçaklı Poğaça/yarısını sade ayırmıştım(sevmeyen için) Renkli truf çikolatalar Yaş pasta Çocuklar içinde ortaya biraz mısır patlatmıştım kablara koyup marshmallow dizmiştim şişlere Herkes çok beğenmişti 🥰 Şimdiden doğum günü kutlu olsun miniğin💐 taa
mrbb Benim 1.5 ay sonra oğlumun doğum ilk yaşına girecek menüyü şu şekilde yapacağım z.dolma patates salatası Amasya çöreği mini börek şeklinde karar verdim mekanda kutlucam ayrı olarak masalara kurabiye koyup koymamskta kararsızım fazla olurmu acaba diyorum
Sudee00 mrbb Konudan bağımsız ama amasya çöreğini fazla kimse bilmez dikkatimi çekti amasyalımısınız acaba?🥰
taa Bende şurada bekliyim . Kız bu arada valla helal olsun . Ben bırak bir ay ı İki gün sonra yapmaya razı değilim Perşembe gününe denkl geliyor herkes işinde gücünde ben genede doşum günü Doğum gününde olur iki gün sonra olmaz diyorum 😂 Sizinki de doğum günğ olmuyo ki normal bi kutlama hatta 11 ay kutlamaı diyelim 😂🙈
Senay- taa yaa evet aslında çok haklısınız 🤣🤣 bende asıl tarihinde kutlamayı isterdim ama maalesef ilk doğum günü olacağı için herkes bulunsun maksatıyla böyle oldu 😔
taa Bu arada bnm aklımdakişer . Yapcaklarım . Eklenebilir. Yaprak Sarması Islak kek Kısır Mercimek köftesi Amerikan salatası Mahlepli kurabiye Browni Sakallı poğaça Başka şeyler de eklemeyi düşünüyorum.
Senay- taa Sizin menü baya dolu dolu. Çok fazla çekişitte aslında yapmak istemiyorum. Zaten tek yetiştirmek fırıldak gibi oğlum var 🤣🤣 pasta olacağı için kurabiye ve ıslak kek tarzı düşünmedim hiç. Patatesli börek yaparım
minikoglan Senay- sarma,mercimek köftesi, çiçek poğaça, midye börek yada 3 renkli börek , ekler, kesme un kurabiyesi, elmalı tart,susamlı tuzlu kurabiye ,starbucks kurabiye ,gelin çantası,sigara böreği gibi seçenekler olabilir ❤️
taa Senay- valla masayı donatifam ilk doğum günü ilk heycan çok stresliyim çom güzel olması lazım 😂😍🤭
Aslan2103 Senay- Ben onceden buzluga borek tatli ve tuzlu kurabiye attim o gun cikardim cok pratik oluyor o gun stres yasamiyosun en azindan. Yanina mercimek koftesi muffin bide pasta vardi