Cnprtk Doktor kaka yapamadığında mamasına zeytinyağı koy demişti bugün zeytinyağından sanırım miğdesini bozdu sürekli oluk oluk kusuyor uyumuyor ne yapabilirm
Ikrazumra19 Cnprtk Allah allah 2.ayindan beri veriyorum zeytin yagi mide bozarmi ne kadar koydunuz acaba
dilek_s Cnprtk kusma yi sadece zeytin yağına bağlamayın enfeksiyon warsa ondan da olabilir zeytin yagini 3 damla kadar damlatman gerekirdi mamasına
Mevaaaaaa Cnprtk canm olurmu oyle sey biz iki ayligiz 4 gun sonra 3 aya girecez ben gunde toplam bir yemek kasigina yakin veriyorum doktorum dedi
Defnedilan34 Cnprtk zeytinyağıyla alakası yoktur canım benimde bebeğim kabız ben sabah 1 tatlı kaşığı akşam 1 tatlı kaşığı iciriyorum direk hemde mamasına da koymuyorum
Cnprtk Mevaaaaaa ala ala ama zyağından sonra oluk oluk kustu 5 saattir uyumuyo öama veriyorm çıkarıyo anlamadm 🙁
Caglamm123 Cnprtkkesin enfeksiyon kapmıştır hemem doktora götürün bnmde bebeğim aynı oldu bilmiyorum zeytin yağından mi oldu oluk oluk kusuyordu yediğini ısal oldu aynı zamanda kakasinda bir miktar kan cıktı tedavi yluygulsdik iyileşti allaha şükür
Mevaaaaaa Cnprtk bnmde bir ara oyle oldu iki gun burnundan bile atti yaklasik bir cay bardagi cok korktum ama anladm ki midesini üşüttürmüsum cok dikkat et terledikten sonra degis yada birsey gecir beline yoksa mide usutup kusar ve gaz sorunu cikar ortaya aman allahm yardm etsin cok zor bebek buyutmek
Mevaaaaaa Caglamm123 hayir kabizligi gecsin diye bagirsaklari kayganlastirip kakasini daha rahat yapmasi icin
Glycn Bende veriyorum canim hic oyle bir durum olmadi ama cocugun ici mi kabul etmedi acaba bende 90cc mamaya 1 cay kasigi ekliyorum haftada 1-2 kere kakasini rahat yapabilmesi icin sıvık kaka yapmasi dışında bir etkisi olmadi bizde