tukayferhan Merhaba kızlar.dogudan batıya tayinciyiz batıda asker olup önerebilceginiz yerler nereler imkan iş vs yardimci olursanız sevinirim
whiteblack tukayferhan İzmir Bornova asla önermem kaydırma birliği bilginiz olsun sürekli ora bura göreve gönderiyorlar
Tosbaninannesi tukayferhan antalya Alanyayı asla önermiyorum çok yoğun yazı bir dert kışı bir dert ne izin günü var ne bişey bir tlf geliyor hop karakola gidiyor
tukayferhan whiteblack hiç istemiyoruz İzmir zaten teşekkür ederim cevabınız için 🙏inşallah olmaz tercih dışı filan 🙏
whiteblack tukayferhan inşallah canım bize tercih dışı gelmişti evde durdurmuyorlar hiç sürekli görev artık bıktım
Tosbaninannesi tukayferhan yok yok düşünmeyin valla eşine hasret kalırsın burda ne kavgası bitiyor ne turisti sürekli işte 24/24 çalışıyorlar yaz döneminde 😞 siz doğuda nerdesiniz bizede muhtemel çıktı da
tukayferhan Ardenaden öylemi hiç düşünmemiştik Balıkesir teşekkür ederim ekleyelim orayı kiralar ev durumu nasıl peki
tukayferhan Minikturtamm teşekkür ederim evet hiç önermiyorlar neden çalışma şartlarımi şehir olarak mı
F0244 Antalya Alanyadayim , bence Antalya Muğla Aydın İzmir bu cevreleri yazmayın çok yoğun ve pahalı
2022anne tukayferhan tokat merkezi yazabilirsiniz şehir olarak güzel imkanlar sosyal aktivite olarak da yeterli iş konusunda da eşim çok memnundu buradan bizde bu sene doğuya tayin olacağız hakkınızda hayırlı olsun inşallah 😌
tukayferhan 2022anne tokat kaydirma değil mi?genelde dış görevlere gönderiyorlar diye biliyorum.hayırlısı olsun hakkınızda komandoya düşmediği sürece Van tavsiye ederim çok güzel bi şehir her türlü imkan olanak var
metehansmomm Tosbaninannesi yaa bizde kırkağaçtayız bizede muhtemel çıktı ne eşya toplayabiliyorum ne kalıcaz diye plan yapabiliyorum ne saçma bir durum
Tosbaninannesi metehansmomm aynen ya benide sıkıntıya sokuyor o durum küçük çocukla nasıl yapcam onu düşünüyorum kara kara
passions metehansmomm aynı durumdayız valla istanbuldayız bizde muhtemel 70. Sıradayız zorunlu tercih yapıcaz ama çıkar çıkmaz bilemiyoruz tabi
Sedagny Bizde doğuya tayinciyiz post aradım ama açan yok yazdım cevap yok doğuda olup memnun olan var mı?
Gkcylmaaz Sedagny biz doğudayız, batıya tayinciyiz bu sene . Batının kıymetini 5. Bölgede 3 sene kalınca anladık 🥹
metehansmomm passions ilk 500e kadar kesin tayin diye söylenti vardı sizin 70 çıkar yüksek ihtimalle :/ tabi yine ihtimal tabi hayırlısı olsun hakkımızda zor işler
Azli tukayferhan bizde doğuya gudıcez nerede görev yapıyorsunuz ben samsundayım ama asla önermiyorum çalışma şartları çok kötü bir gün var burgun yok kiralar çok yuksek