zeynepdemirkol merhabar 4. ayımıza girdik sağlık ocağından demir damlası verildi etkileşimi konusunda kullanlar bilgi verebilir mi
metehanbebekk zeynepdemirkol sağlık ocaklarındaki ücretsiz verilenleri kullanmayın dişleri çürütüyor özel alın ocean temiz güzel marka
Acilinbengeldim metehanbebekk kesinlikle!!!!! Oğlumun ğst dişleri kapkara komple. Biz sidefer markalı özel ilacı aldık.
zeysel7605 Momygaye bende kullanıyorum. İçeriğinde c vitamini varmış. Bu da demir emilimini hızlandıriyormuş. Öyle görmüştüm bir makalede. Ve bebeğim sadece bestironu beğeniyor. 4. Ayda sidefer aldım. Bebeğim beğenmedi. Bestironu severek içiyor.
zeynepdemirkol Bir de Bu damladan sonra Bebeğin kaka renginde değişiklik oldu mu bizimkinde oldu kakası sarı iken daha koyu bir rengi doğru ilerledi yeşil gibi bu normal normal mi
aTeacher-aMommy zeynepdemirkol biz sidefer kullanıyoruz kabız yaptı, yoğun kıvamlı ve koyu renk kakaya çevirdi. Bugün başka ilaca geçeceğim ınşallah
1kucuk_ask @zeynepdemirkol saglik ocagin verdigini kullaniyosan normal hatta kullandikca daha koyuda olabilir ve yapmakta zorluk cikara bilir hatta bebegin surekli aglayan huzursuz bebek olabilir ama mesela ben bestiron kullaniyorum temiz icerikli ve hic bir problem yapmiyor