gularslan11 Kızlar sagım yapmaya calısıyorum ama sütüm az 3 gün boyunca azar azar sagıp ısılarını aynı dereceye getırıp bırlestırıyorum sorun olurmu dolapta sankı sütün suyu ayrısıyor
Aryaderin gularslan11 yani bence öyle yapma azar azar çıksın farklı paketlerde buzluğa koy daha sağlıklı bence
etuerk gularslan11 İlk sağdığın sütle üç gün sonra sağdığın süt aynı olmaz. Zaten üç gün dolapta duruyorsa onu artık üçüncü gün içmesi gerekir. Çocuğu zehirlersin o şekilde yapma
gularslan11 tugba2407 Sütümarsın diye sağım yapıyorum fazla çıkmadığı için sütü dökmek de istemiyorum üç gün boyunca sağım yapıp dolapta birleştirip buzluğa atıyorum
tugba2407 gularslan11 bende senin gibiyim sütüm az akıyor sadece gece sağılan süt gündüz sağılan süt karıştırılmamalı diye biliyorum
gularslan11 tugba2407 ben hepsini birleştirdim suana kdar farklı bı koku vs yok ama bılemıyorum dokmeye kıyamıyorum
etuerk gularslan11 3. Gün buzluğa atılmaz çünkü zaten üst dolapta durma süresi dolmuştur o gün ya içmesi lazım ya dökmeniz
durakkk 3 gün diyorsunuz bence olmuyor sağlık ocağı bana broşür vermişti sizde kendi sağlık ocağınızdan isteyin orda daha iyi bilgi veriliyor