Sinemkaan25102022 Bütün kan değerlerim yükselmiş 100 kiloyum 1 aylık hamileyim nasıl kilo verebilirim lütfen yardımcı olun lütfen bildiklerinizi yazım
Ucansupurge Sinemkaan25102022 diyetisyen yardımı ile ilerlemelisin canım o zaman kilo verirsin 🤗 Uzman biri protein,yağ, karbonhidrati ayarlayıp liste vermeli ki bebiş sağlıkla büyüsün. Bu arada hayırlı olsun 🌺❤️
naynini Sinemkaan25102022 benim diyet listem vardı hamileyken yaptığım. Bulursam atayım tatlım, diyetisyene gitmiştim 😊
naynini Sinemkaan25102022 ama şöyle de bir durum var, benim kan tahlili ve tansiyon durumuma göre yazıldı liste… Size uymayabilir
elfnzumy Mide bulantısı var mı yemek durumun nasıl Diyetisyene gitmen gerekir sağlıklı kilo verebilmem için
1ciftyesilgozzz Çok mide bulantısı yaşarsan başlarda verirsin . Ama kiloyla hamile kalan çok fazla almıyor kendinden ve çevremden bildiğim gördüğüm kadarıyla🫠 ben 80 ile kaldım. 6 ayım bittiğinde 5 kg almıştım sadece , 8 kg ile tamamladım.
elfnzumy Sinemkaan25102022 evet ama hiç birşey yemedim değilde yiyemedim full mide bulantısı suyu bile içmedim
Elsnazan Sinemkaan25102022 Abur cubur yememeye özen gösterin benim çok mide bunaldım olmuştu hiç kilo almadan doğum yaptım 92 kiloydum sora 83 flan düştüm doğumdan sora..
-34 Sinemkaan25102022 Paketli gıda yemeyin beyaz ekmek yok şekerli meyve ve yiyecekler yemeyerek kilo verebilirsiniz benim gebelik şekerim vardı bu şekilde kilo verdim ve doğuma kadar dengeledim
Betelgeuse_ Sinemkaan25102022 benim doktorum 4 aylık olana kadar kilo verebilirsin demişti. Aralıklı oruç yapmak istemiştim ama mide bulantılarımdan yapamadım gerçi. Siz de gene bir doktorunuza danışın. Günde üç öğün sağlıklı beslenirseniz zayıflarsiniz ve bebeğiniz de daha sağlıklı büyür
bussyy1710 Benim şekerim vardı diyetisyen eşliğinde geçirdim hamileliğimi kilo da verdim. 65 ile hamile kaldım 69 ile doğuma girdim çıktığımda 62 kiloydum.
Mnli Sinemkaan25102022 bizim akıl vermemiz doğru olmaz bebeği de beslemen lazım diyetisyen desteği almalısın
Aslicamm Sinemkaan25102022 ilk 3 ay zayiflayabilirsiniz sonrasında zayıflama diyetleri uygun değil gebeler için. Bi diyetisyenle çalışmaya çalışın en yakın devlet hastanesi ya da ilçe sağlık müdürlüğüne de başvurabilirsiniz
elfnzumy Yasmin0910 2.ci hamilelikte sıkıntılı süreçti benim için sadece ekmek pilav makarnayka yedim oda şeker hastalığı ve tansiyon getirdi sadece su ve ufak tefek yemek yiyebildim