belisito Arkadaşlar 4 aylık olduk memeyi hic bi şekilde istemiyor tutuyor bir kac dkika sonra geri atıyor kendini aglıyor sütümde azalıcak ne yapabilirim ayakda emzirme yatarak vs herşeyi denedim
ahsennr belisito sen sıkıntı yapmak canım normal atak dönemi sanırım ara ara sağ zaten bebişim isteyecek acıkınca birde çekiş güçleri daha fazl olduğu için hızlı emiyor olabilir
Ardenaden belisito sagip dizinize yatirip siringayla verin yanaginin yan kisnina sikin az az altabi cok ac klmadanda meme teklof edin sakince
belisito ahsennr onuda fark ettim cok hızlı emiyor sütümde eskiye göre azaldı yetersizmi diyede düşündüm saglıdıgmdan fazla ictiginede eminim ama gece aralıkşaro 4 saate kadsr duruyor aglamadan
mutluannecik Ben de aynı dertten muzdariptim dün gece evde loş ışık altında yürüyerek kucağımda emzirdim bir de boynuma renkli bir tesbih taktım dikkatini göğsüme doğru vermesi için işe yaradı emdi bu şekilde siz de deneyin
mutluannecik Bir de bugün bir emzirme danışmanıyla görüştüm sütümüz çok tazyikli geldiğinde meme reddi olabiliyormuş ona dikkat edin
belisito mutluannecik twm tersni düşünüyorum istedigi tayzik olmadıgı icin bir zaman somra kendini geri atıyor