Sonermerveutku Arkadaşlar bebeğimde çok gaz var ne kadar çıkarsa çıksın gitmiyor yine tam çıkaramıyor gazını bu yüzden emdikten sonra iki defa çok şiddetli derecede fışkırarak kustu bende acile getirdim çok azda enfeksiyon çıktı yatırdılar küvöze giriyorum emziriyorum sürekli ama yine gazını tam çıkaramıyor çok gazı var böyle olan anneler sizler neler yaptınız neler içtiniz çok moralim bozulıyor çocuğumu kıvranırken görünce
nesee Sonermerveutku rezene çayı canım rezene çayı hem ben içiyorum hem.bebegime bir iki kaşık iciriyorum
Twinsmomdd Sonermerveutku mommy bills diye bi gaz ilacı var bitkisel turkiyede satışı yok amerikadan bulabilirsiniz ben onu veriyorum masallah çok rahatlattı patır patır cikartiyo
Zeynaa Sonermerveutku nurse harvers baska hic bir sey cozum olmuyor gaz icin 3 ay cekti gazi icin aciyodur tahmin edebiliyorum ins biran once atlatrsiniz 😇
Mucizemmmm Kimyon kaynat canm hm kndin ic hm bebege iki kasik ver ama tohm kimym kaynat kaynadiktan sonra 2 cay kasigi seker at 1 saat yada 15 dk dmlensin ic bebegede iki kasik ver ama ustu kapali kaynayacak bide bir su bardagina bir cay kasigi koy bm oyle yapiym zatn tarifi internette var