Berraksu Kızlar ben daha önceden abiye elbise almıştım. düğünü olacak eltimde aynı renk kaftan almış ,şimdi kararsız kaldım aynı renk giyip giymemekte sizce ne yapmalıyım?
hamsiperisi Berraksu elti olduğunuz için bence hoş görünmez emin olun arkanızdan sırf eltisine inat kıskandığı için bu renk giydi falan derler o elbiseyi düğüne giyerdim sırf bu tarz düşüncelere mahal vermemek için
es8326 Berraksu eltin sorun yapmasa bile insanlar laf eder ki giyme başka bir yerde yine denk gelir giyersin ben olsam giymem
Ucansupurge Berraksu Kesinlikle giymem, giyilmesini de istemem çünkü o gelinin özel günü rol çalmaya gerek yok 🤗 düğünde giyebilirsin elbiseyi
balinayakafaatanhamsi Berraksu ayy benim düğünümde bembeyaz elbise giymişti. Eşimin yakın akrabası. O geldi aklıma.ben olsam o kıyafeti düğünde giyer. Kınaya başka alirdim
delirmeceler Berraksu yani bir kaftan biri elbise bizde bilmeden herkes ayrı şehirde 4 kuzen aynı giyinmiştik gelinde sorun yapmamıştı bilerek yapılan birşey değildi çünkü nedimesi olmuştuk
sinefil Berraksu Ben giyerdim düğün olsa anlarım beyaz giyilmez, nişanda da anlarım aynı renkten abiye giymemeyi ama kaftanın rengine kadar da düşünmem valla gittiğim hiçbir kınada sormadım geline kaftanın ne renk pişti olmayalım diye 😀
Ballilokmam11 Berraksu ya gelinin özel gününden ziyade en yakınınız dahi lafını edebilir onu düğünde giyin yada bir başka zaman ben olsam giymezdim
Sirinler45- Berraksu Benim de eltim kınada yeşil giymiş tanışmadıgımız için sormadım normal elbise yani kınaya uygun da giymemiş haberim yok benimkide yeşildi elbisem hazırdı modelleri farklı tabi ama aynı renkti sözüne biz gitmemiştik fotolardan gördüm aynı renk normalde ben tercih etmezdim söz ayrı kına ayrı düşünürdüm yani kınada bile aynı elbiseyi giymiş yani bu durumda benim yapabileceğim birsey yoktu 😂seninkide kaftan elbise farklı birsey sorun olmaz ama laf vermemek için başka bak istersen beyaz giymedikten sonra denk gelebilir aslında takılmamak lazım ama insanlar illa birsey buluyor