iyi geceler kızlar akşam eşim mesaideyim diye mesaj attı gec kalıcam beni beklemeye yemeğe dte bende icicen gine dimi dedim yok icmicem fln dedi şmdide eve saat yeni geldi eve geliyor surat beş karış yemek hazrla bana dyor gelir gelmez körkütük sarhoş neyse gine bişi demedim smdu dedim gece gece kavga cıkmasn zaten sarhoş kızımda yanımızda yemegini yedi kızımın yanına gectim odaya mutfakta patküt bisiler atıp duruyor yere gine sesimi cıkartmadm kızıma mama yedilirken elimden aldı kızı kızı şapur şupur öpüyor mınckliyor yapma diyorum ağlar diyorum uykusu var diyorum anlamıyor snra kızına diyorki senin bu anan karaktersiz salak bi bok olmaz ondan sende anlıcaksın bunu buyüyünce anneni sevme diyor bunun halicinde neler diyor hem kaf soyluyor hem el şakası yapma bahanesyle ikidebi vrmaya calısıyor o kdr çok sinirlendimki artık bıktım nefret eder oldum beni kendinden iyice sogutuyor defalarca diyorum bak sabah olunca akşam gine aynı artık onun eve gelmesini bile istemiyorum gelince cunkü hep laf sakıyor hakaret ediyor iyice bktım smdide sızdı kaldı ne yapacağımı sapittım artık en zoruma gidende bazen neden herşeye ben katlaniyorum biz onu akşam isteb glince birbirimize biraz guler yüz gostelerim istiyorum ama olmuyor benim durumumda olanlar varmı 😔😔