Ali_atlasinannesi Kızlar bebeğim 3 aylık sizce sünnetini ne zaman yaptırsam daha iyi olur ben 3. Ayı bitmeden yaptırayım diye düşünüyorum siz ne zaman yaptırdınız nasıl bir süreç oldu sünnetinden sonra neler yapmalıyım ?
elmacekirdegii Ali_atlasinannesi 3 ayda yaptırdım bence çok sıcaklar bastırmadan bebek daha da büyümeden hareketlenmeden yaptırın aradan çıksın.
Kuzeynepp Ali_atlasinannesi bnce tam zamanı hiç beklemeyin bizde 4 aylıkken yaptrdık ne kadr erkn o kadr iyi anlamadan hareketlenmeden . Ben hiçbi sorun yaşamadm şükür umarım sizde yaşamazsınız🙏 ilk 3 gün şiş oluyor ilk gördüğümde bakamamıştım ama 1 haftaya toparlıyor. Yanınızada bir numara büyük bez alın yapışma vs olmasın rahat etsn.
mnkanne1 Ali_atlasinannesi 3 aylıkken yaptırdım hareketlenmeden ve küçükken yaptırdım iyi oldu diyebilirim bez olunca hemen iyileşiyor 1 haftaya dikişleri düşmüştü zaten 1 no büyük bez alın doktorun verdiği kremleri ilaçları kullanın hemen iyileşiyorlar
egekulk Ali_atlasinannesi yaptır kurtul canım ben yaptırdım 3 aylık bebeğim 12 gün önce sünnet oldu pipisi kapalıydı iyikide olmuş hem çabuk iyileşti hemde idrarını artık daha güzel yapıyor
hndathn Ali_atlasinannesi 9 aylıkken lokal anestezi ile dikişli oldu. İşlem 15 dk sürdü. eve geldigimizde normal hayatına geldigimiz yerden devam etti.3.gun dikişleri düşmeye başladı 5 gün herşey yoluna girdi