1prensesannesi1 sybs başlıyorum ertesi gün bozuyorum 😂 spor salonuna yazılcam o zaman tam iradem gelir diye umut ediyorum
Eylul301023 sybs evet onu bildiğimden baslamiyorum bir kafamda netlestirsem hazır olsam çok güzel diyet yapıyorum ama hiç o modda değilim 😃😃😃
bebemveben Leslie yapan var mı kızlar bende 25 gündür aralıklı oruç yapıyorum inşallah kilo veririm spor olarak Leslie yapıyorum görünüş olarak kilo verdin diyolar ama sanki hiç vermemişim gibi 🥲 sezaryen göbeği 😭😭😭😭
masalmenesa sybs 10 gündür diyetteyim bende 3,7 kilo verdim.Hastayim diye bisiler içiyorum su 3 günde sadece 100 gram vermişim ama bırakmadım devam ediyorum Leslie yapamadım sadece ama 6 gün üst üste yaptım hergun 30 dk en çok göbekten 1,5 cm inceldim
Minik-mucizem sybs iki ay önce başladım 75 yen 63 e düştüm sporsuz 7 kilom kaldi cidden bir an önce bitsin skldimmm yaaaa 😅
Dilann92 Minik-mucizem çok iyi vermişsiniz ben de 71-72 arası gidip geliyorum 55/56 olmak istiyorum. Nasıl verdiniz ?
brnglsmm sybs ben 6 haftadır diyetisyenle ilerliyorum bayram haftasında hiç uymadım baya yedim hatta ve spor maalesef hiç yok evde de yapamadım 5 kilo gitti bile bu da beni motive ediyor bırakmıycam galiba bu sefer 🥹 normalde en fazla 1 hafta yaparım çünkü🤣
Minik-mucizem Dilann92 ekmek şeker pilav makarna yağlı yemek içecek hiç bişi yemedim Salata Tin balığı Ispanak kavurması Kabak taratir Çorba Tavuk filato yağsız genelde böyle beslendim 6 dan sonra sadece su başka bişi yok zor oliyor evet ama gidiyor