ahsennr Kan tahlilinden anlayan var mı kızlar bir kaç defa tek taraflı burnum kanadı ve saçım dökülüyor ama 7 aylık bebeğim var yeni doğum yaptığım için ve yorgunluktan diye düşündüm ama 3 değerim düşük şuan doktor uzak olduğu için gidemiyorum
Kuzeynepp ahsennr bnde değerlerim gelince internete yazıyorum hiç anlamam üzgünüm sizde google dan bakın dilerseniz. Ama bnce önemli bişey yok cnkü baktığımda olması gereken aralığın ya bi üstü ya bi altı ucuk rakamlar kadr fark yok arada. Gönlünüzü ferah tutun. Ama bas yazanda ünlem var yüksek çıkmış sanırım
aleksandralarossa ahsennr ya şu başlıkta yeni moda oldı. Aldatılsan genel bi yorum yapabilir ama senin kan sonucuna nasıl cevap verelim doktormuyuz yani. Ayrıca isteyen istediğine cevap verir. Ben sana kansersin desem inancakmısın sanki. Üf sinir ettin beni
Snoflex01 ahsennr Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim şifa versin Kanında iltihaplanma ve pıhtılaşma var kurdeşen gibi alerjik değerin yüksek çıkmış Dr göster değerlerini ona göre ilaç kullanmalısın tedbirini erkenden almanı tavsiye ederim açıkcası değerlerin çok yüksek kırmızı olan 3 değerin bunlar canım
lAmMelodi ahsennr Aynen öyle aldatilman kavga etmen şiddet görmen lazım canım.Yada kaynvalidenle saç baş olman lazım anca bakarlar.Bu arada ben anlamıyorum üste kalsın💕
ahsennr Kuzeynepp googleden baktım ama bi tanesinde kötü şeyler yazıyordu bas%ta bilen birisi varsa bişey söyler diye düşündüm
ahsennr aleksandralarossa sakin ol şampiyon şuan moralim çok bozuk yorumlarda iyi bişey dememişler ağlamak üzereyim
Snoflex01 ahsennr Bas değerin yanş bazofil çok yüksek çıkmış buda kandaki iltihap oranı yüksek çıkmış
Kuzeynepp ahsennr burdan kim ne dese yanlış olur en güzeli doktorunuzu beklemek . Umarım önemli değildir 🙏
Snoflex01 ahsennr üzülme sakın bebeğini düşün iltihaplanma çoğu kadında oluyor Dr tekrar gidip değerlerini gösterio ona göre yol izleyebilirsiniz
Snoflex01 Snoflex01 ahsennr ben 6 aydır adet olmadım saçlarım döküldü ki her doğum yapan kadında olağan şeyler emin ol panik atak olmayın oğlum 9 aylık yeni yeni durdu saç dökülmem adetim hala düzensiz 🥰 o yüzden korkmayın Allahın izniyle ayrıca ben bebek hemşiresiyim ♥️🌸
Manila Snoflex01 nasıl çok yüksek 0.3 müş üst sınır 0.89 çıkmış ahsennr doktor tüm değerlerin normal diyecek kesin de buraya neden soruyorsunuz yanlış yönlendirilme ihtimaliniz çok yüksek
GezginPaNDa Yani degerleriniz minik virgüller ile 2 düşük 1 yüksek. Doktor tamamen normal diyecek . Fakat siz hep böyle evhamli misiniz ?
ahsennr GezginPaNDa evhamlı biri değilim 5 aydır regl olmuyor bunun için gittim aslında değerler düşük çıkınca burun kanaması saç dökülmesi insanın aklına iyi şeyler gelmiyor açıkçası
GezginPaNDa ahsennr ne zaman doğum yaptınız. Yeni doğum yaptıysanız regl olmamanız normal emzirme süreci boyunca . Emzirme boyunca da sac dökülmesi normal. Çocuktan sonra ilk 2 yıl saç dökülmesi devam eder
Ucansupurge ahsennr İyi de güzelim biz doktor muyuz nasıl bilelim. Madem korkuyorsun doktora gitmelisin burun kanamasi olsa 1 dk durmam
ahsennr GezginPaNDa 21 eylülde doğum yaptım 7 aylık bebeğim doğru söylüyorsunuz regl ve saç konusunda insan değerler düşük görünce bağlıyor birbirine 😅
ahsennr Manila şuan ulaşım sağlayamıyorum bir değere googldan baktım kötü şeyler yazıyordu bende bilen varsa diye buraya attım