gayeceee Abninannesi 7-9-21 10-13 olarak 2 tip aşı olmamız gerektiğini söyledi doktorumuz ilk dozu dün vurulduk
Maviskizimm Abninannesi 3 5 ve 13 ay dedi bize doktorumuz verdiği takvimde öyle yazıyor 3. Ve 5. Yi vurulduk 13. Ay var
Annesirintugceuzun Abninannesi Kızım 13 aylık ve bugün 1. Doz yapıldı. 15. Ay dolmadan 2. Doz yapılacak inşallah.
Atacansu Gulseni evet ben 1 yaş sonrası tek doz nimenrix yaptırdım 1 yastan önce olursa iki doz oluyor
Acemi_anne Atacansu bir yaştan sonra tek doz mu var başka yok mu bende bir yaşına kadar bekliyorum zaten çok pahalı
Ataalp2 gayeceee canım selam instagfama giremiyorum yazamadım nasılsın fıatık nasıl bizim dişimiz çıktı onu dicektim :) aşı olmuşsunuz sizde Tınaztepe ye mi götürdün
Atacansu Fiyatı 282 lira evet ben eczanede çalışıyorum, şimdi birde yeni menenjit aşısı cıktı b grubu diye bexsero o daha da pahalı ve gereksiz bence
Ogretmenannis Atacansu bencesi olmaz ki bu işin çünkü farklı cinste asi bunlar menenjit tek tip değil malesef
Abninannesi Atacansu Maviskizimm Ogretmenannis Annesirintugceuzun Kafam fena karıştı şuan Bu aşıların birbirlerinden farkı ne Dozu çok olan daha mı iyi oluyor yoksa tek doz da yeterli mi Bu aşı menenjiti önlemiyor ama hafif atlatmayı mi sağlıyor?
Abninannesi Atacansu Siz menenjit için hangisini yaptırmamı önerirsiniz Oğlum suan 6 aylık ve bundan once menenjitin yapildigini bilmiyordum söylemediler bana 😑 Farklı gruplarin hepsini yaptirabiliyor muyuz
Atacansu Ogretmenannis çünkü doktorlara mümessiller çalıştığı için bu kadar zorluyoroar tabi ki biliyorum bexsero b grubu menenjit valla ben eczanede oldugummm için herşeyin içindeyim herşey para kazanmak için yapıyor doktorlar
gayeceee Ataalp2 merhaba canım evet aşıyı olduk sezer bey gittiğinden beri tınaztepe ye gitmiyorum canım bucada bahadır beyde vurulduk aşımızı nasılsın bu arada :)