Benim sütüm geldi ama memeyi hic almadi benim kızım. Sezaryen oldugu icin ilk 4 gun sutum gelmedi mama verdik sonrasinda da emmedi mamayla devam ettik. Insanlar yok emse boyle mi olurdu, rahat ederdin, agladiginda emse susardi simdi… neler neler dediler ve ben doktor olduğum halde. Konusulanlara hic hic takilmayin. Her anne bebegin hikayesi farkli. Benim kizim 4.ayinda hic kilo almadi. Kucucuk kaldi gibi geliyo insana. Tabi normal ama annenin morali cok bozuluyo anliyorum sizi. Yegenim 2 aylikken 7 kiloydu pelte gibiydi yattigi yerde kalirdi benimki bi saniye durmuyo sizinki de cok hareketliyse o yuzden de olabilir. İnsan biliyo takmamasi gerektigini ama olmuyo iste bazen. Chicco nun biberonunu kullaniyodum. Sut direk agzina aktigi icin bogazina kaciyodu emmiyodu. Sonra philips avent e gectik onu cok sevdi. Biberon kaynakli olabilir. Mamasi SMA ydi, guzel bi mama ama 4.aydan sonra pek kilo aldirmadi Aptamil e gectik. Belki mamadan kaynakli da olabilir. Simdi ek gida surecindeyiz. Sebze corbasiyla basladik 8 yemek kasigina kadar ciktik ama yogurt meyve bunlari hic yemiyo. Tatli seyleri sevdigini farkettik farkli tarifler deniyoruz bazen tadiyo bazen oguruyo. Doktorum bana bebekler asla aç kalmaz demisti. Emiyosa emer sutun yoksa mamayi icer mama icmezse verdigin ek gidalari yer yemiyorsa toktur demisti. Kilolu bebek saglikli bebek demek degil iste insanlara bunu anlatamiyosun. Bence biberonu ve mamayi degistirmeyi dene once. Ek gidaya sonraki aylarda illaki alisacak hic takilma.